21 вересня о 8 год. 13 хв. 2021р. отримав дзінок на моб. телефон з номера +38 066 986 73 88 з повідомленням "ваша банківська картка заблокована в зв'язку з реорганізацією рахунків в банку ( Я здивувався ? ). Для подальших ваших дій піся короткого сигналу наберіть цифру "Х", вам надасть пояснення співробітник служби безпеки банку" ( Я знову здивувався ? ) . Мої дії. Голосом послав їх подалі, дав відбій . Звернувся на "гарячу лінію свого банку" - отримав відповідь що вище вказаний номер телефону не належить й не використовується банком. Потім став згадувати, в одному з магазинів для реєстрації й отримання скидок я надав той свій номер телефону ( увага! який не првязаний до мого банку!). Там же зустрів товариша з яким не бачився років 10-12, він також зареєструвася, надавши номер свого телефону, зробив якісь придбання . Вдень, того ж дня товариш зателефонував мені й розповів таку саму історію. Я йому розповів свою. Висновок: наші номери телефонів були взяті з бази, яка використовується в тому магазині. Правда це не шахраї на форумі, але будьте уважні шановні коллеги мисливці!
Останнє редагування: