Тоз-120

Статус
Закрита.

shpak

Мисливець
Шановне панство,з регулюйте будь-ласка в ціні,з метою продажі. Зброя не моя-товариша. А то-я вже геть заплутався в цінах,на данний час. Стволи чисті:не сипу,ні раковин. Цівка має відкол,виділив білим. Рушничка бачила викрутку.

Вкладення

barbos6

Слідопит
Зброя специфічна, з тугими чоками і не найкращим балансом, але переважно з хорошим боєм…
В нормальні часи вона важко продавалась, зараз думаю в межах 300-400$.

лисиця2

Слідопит
2004рік,стволи там сила,колотять все на предельних дистанціях .такий реальний МАГНУМ, тяжкий. Це не турочок 3 кг.

лисиця2

Слідопит
Стволи сила, а УСМ гавно вибачте за грубість З Пов
Так воно є,але для охоти хватає з головою,це не стенд.тут ремонтопригодність,на коліні молотком зубилом пильником,підстукав підпиляв,і працює,..взвіддники делікатні,усм з одним спуском може часом барахлити,цевь'е часто по необережності може триснути,на рахунок живучості вузла запираня,краще чим т-34.за таку ціну,як їх продають,час від часу,мощна ружбайка,купив можна не жаліти і витискати з неї шо годен,пилинки не задувати,робоча груба коняка.

shpak

Мисливець
Колеги,хотілось би,щоб щось по ціні ви написали… Питання було поставлене по ціні. Технічні характеристики мені відомі!

Varjag229

Снайпер
Із врахуванням того, що треба робити нове дерево повністю - почніть з 400 USD, щоб був "зазор" на торг. ІМХО.
Це при умові, що відсутній шат стволів (слабке одинарне запирання з виборкою металу на осьовому болту).

Статус
Закрита.
Зверху