Фотоконкурс зимова риболовля 2025.

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Всім доброго здоров"я! Таки наступили шалені морози та стала міцна крига, отже дозвольте оголосити конкурс.
Конкурсна програма "Краще фото зимової рибаловлі 2025".
Спосіб визначення кращого фото - найбільша кількість лайків.
Тривалість конкурсу з 19/02/2025 року по 28/03/2025 року.
Кількість фото та повідомлень від учасника - не обмежено.
Фото висвітлюємо тут в темі.
Будь - які ознаки браконьєрства, неповажного відношення до вилову та матеріали порушуючі загальноприйняті норми - фото будуть зніматися з конкурсу та видалені, автор отримає попередження.
Фото, короткий опис вітається, отримуйтесь від флуда.
Коментувати фото та спілкуватись відповідно теми дозволяється.
Переможцю цінний приз забезпечений, гарний спіннінг на весну.
Бажаю всім гарних та яскравих фото, а нам цікавих переглядів.

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Будь - які ознаки браконьєрства, неповажного відношення до вилову та матеріали порушуючі загальноприйняті норми - фото будуть зніматися з конкурсу та видалені, автор отримає попередження.
Так все ясно прописано.

Д_О_К.

Мисливець
Вирвався після роботи, думав буде вечірній кльов, але ... одна покльовка, один карась, зате який КАРАСЬ. З одного толку мало, відпустив, нехай живе.

Вкладення

Д_О_К.

Мисливець
Всим здоров'я, та миру. Щось третій день карась закрив рота, але ж хіба всидиш дома, коли лід стоїть. За весь день три покльовки, і один КАРАСИЩЕ. Взяв на жилку 0,10, кайф виважування ще той, і то прийшлось брать багориком. Як би на 0,8, то думаю не витяг би.

Вкладення

Д_О_К.

Мисливець
Всим здоров'я, та миру. І знову, один карась, як щось пороблено. Але все по порядку, можливо моя писанина комусь стане в нагоді. Надивившись модних блогерів, про ловлю зимового карася, і коропа на довгу вудку і боковий кивок, ізваяв і я щось подібне, з чого було, і вперед . Ну що сказати, на стоячу, за пів дня не торкнуло, і не тільки у мене, а на кивок таки одного витяг, і один зійшов прямо в лунці, бо взяв за самий краєчок мормишки. Так що, якщо карась пасивний зовсім, то на таку вудку, є шанс хоч щось спіймать. Дякую.

Вкладення

Д_О_К.

Мисливець

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Зверху