это для "своих" или гостевая??PS. Разовая 70 гр
Во всяком случае у нас в районе и для своих и для гостей цена одинаковаяэто для "своих" или гостевая??
Да уж, это уже наболевшая проблема. С одной стороны - все в одну организацию платим (ну, если мы про УООР), с другой - каждый у себя дома старается не для приезжих же...Если честно то это не очень и нравится . Обосную , обл одна когда с другого рн к нам на фазана то цена что гостям что местным а вот когда мы к ним на пятачка то нам гостевая вот поэтому и стараемся вежливо отказывать .
Яна,для початку треба було б вказати де саме ви ту косулю збираєтесь полювати,так як в різних районах різна ціна.хто знає скільки коштує ліцензія на косулю?
в Онуфріївському районі так самоКіровоградська область Гайворонський район - сезонка 300 грн. кабан - 4000, косуля - 2500.
Тут є ще багато інтересних моментів. А як бути тим мисливцям котрі працюють по суботам, виходить в цьому сезоні охота їм не світить. А охота на лисицю в неділю зі штатним єгерем це із теорії неймовірності. У кожного єгеря своя "банда", і "чужим здесь не место". А як бути тим мисливцям у кого гончі. Напевно пан Карвацький як істинний собаковод рахує, що 8 охот виходів на охоту в рік для гончака досить. Як на мене краще б охоту по Вінничині на пух взагалі закрили. Я подививбись тоді як Вінницькі уоровські боси пили б "Боржомі" за наш рахунок, полюбляють вони цей напій. Напевно лічать шлунок від шкідливої та напруженої роботи. Хто може дати відповіді на ці питання з уооровських начальників?Земляки,вінничани.проясніть будь ласка .ситуацію.хто знае.Чому в цьому році нам зробили один вихід на зайця,а лиса вже бити зась?І чому голова облради пан Мерц вирішуе за всіх голів райрад неслухаючи останніх коли відкривати полювання на пух і які дні робити?Чому Житомирська обл.відстояла свои права і в них залишилось два дні для полювання а в нас один?Кому ми маемо завдячувати за таку турботу про нас?З пов.до всіх форумчан та земляків.
правда здесь у каждого своя.Тут є ще багато інтересних моментів. А як бути тим мисливцям котрі працюють по суботам, виходить в цьому сезоні охота їм не світить. А охота на лисицю в неділю зі штатним єгерем це із теорії неймовірності. У кожного єгеря своя "банда", і "чужим здесь не место". А як бути тим мисливцям у кого гончі. Напевно пан Карвацький як істинний собаковод рахує, що 8 охот виходів на охоту в рік для гончака досить. Як на мене краще б охоту по Вінничині на пух взагалі закрили. Я подививбись тоді як Вінницькі уоровські боси пили б "Боржомі" за наш рахунок, полюбляють вони цей напій. Напевно лічать шлунок від шкідливої та напруженої роботи. Хто може дати відповіді на ці питання з уооровських начальників?