Ціни на шкури

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
еще не ясно - говорят есть большой заказ на лису, но цены не оглашали еще. проблемы вывоза в Кацапландию.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
лиса - 120-150грн. лесная куница - 600. каменная куница - 500
 

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
Лисицю не здають так як вона копійки коштує. Шкурніки спочатку розрізають, дивляться, а потів вертають і кажуть що погана. Мисливці перестали здавати.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Спочаку треба дізнатися, хто може приймати (скуповувати) шкурку та за яку ціну, потім з'ясувати у них, у якому вигляді вони їх беруть (є ж різні методи знімання та консервації шкурок).
А потім - братися за справу.
ПіСі. Не забувайте, що куниця лісова - ліцензійний вид. Як сказано тут, її шкурку деякі приймають за 600 грн, але слід пам'ятати, що згідно із Таксами для обчислення розміру відшкодування збитків, завданих унаслідок порушення законодавства в галузі мисливського господарства та полювання (крім видів, занесених до Червоної книги України), затвердженими спільним наказом наказом Мінприроди України та Держкомлісгоспу України від 18.07.2007 N 332/262, за незаконне добування або знищення за одну особину Куниці лісової або кам'яної з вас зобов'язані стягнути 1500 гривень. Це - без штрафу за незаконне добування. А якщо доведуть, що знищена тваринка була на території природно-заповідного фонду України, то розмір вдшкодування збитків становить 2710 гривень.
Неважко підрахувати можливі "доходи".
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Яковлев В.А.;242595 сказав(ла):
Не забувайте, що куниця лісова - ліцензійний вид.
это мы в курсе, в какойто теме писал приблизительно то же что и Вы.
просто огласили цену - вот я и написал. Дальше по лисе - добываем снимаем трубкой сушим и так и сдаем, знакомый шкурник не разрезает и мозг не полощет, берет что есть - с синевой на мездре 120, идеально белую - до 150 грн (ну и размер влияет).
Владимир Алексеевич, подскажите пожалуйста, где у нас в Украине охотятся официально на куницу, есть ли такие хозяйства? спасибо. с ув.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Зверху