Яка Ваша доля?

Schmied

Слідопит
Шановні форумчани! 5 місяць триває війна ,яку розв"язала росія і вона охопила великі територіі нашоі краіни( де більше, де менше, де взагалі одні руіни). За ці важкі часи з поля зору зникла значна частина наших ФОРУМЧАН( Фандорин, Виталий 2 і багато інших -хто зайде в тему , то доповніть) тому це й надихнуло мене на створення даноі теми. Форум і є тим майданчиком , де часто ми щось обговорюємо, споримо, доказуємо свою правоту, іноді сваримося, але в цій темі хотів-би всих не байдужих надихнути проводити дописи стосовно можливого місцезнаходження членів Форуму, які тривалий час не виходять на зв"язок. Розумію, що там де тривають боі ( перебоі з світлом , інтернетом) можливо не до цього.Вважаю, що багатьом потрібна допомога в плані переселення,коштів, одягу, працевлаштування або просто підтримки! Здається, що колективом форумчан можливо буде надати людям допомогу та підримати по можливості. Часи настали тяжкі,тому не будемо байдужими ! Слава Украіні!!! PS Можливо в кого будуть інші думки з приводу назви теми, то звернемось до Модераторів.
 
Останнє редагування:
Всім вітання, шановне товариство!
Для початку непогано провести перекличку та визначитися з наявними та відсутніми членами спільноти.
Я живий!
+
P.S. З перших хвилин навали тих виродків і по сьогодні приймаю участь як кадровий військовий. Собі не належу, нічим допомогти не в змозі.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Вітаю Вас мої дорогі!!!
Дзвонив Діма, в мене все добре.
Не виходив на зв'язок, в/сл.....
Тримаємось!!! Полювання в нас.......
Вибачте, що трохи хвилював Вас. Але таки приємно, що не забули мою скромну натуру))))).
Дасть Бог, скоро відкриття))))).
 

roz_koms

Слідопит

kef

Зброяр
Час покаже хто ким і є і що робив. Особливо було видно навіть тут на форумі і не тільки з перших днів війни. Від так званої /переклички/ я би радив тим хто зараз перебуває на тимчасово окупованих територіях і має проукраїнську позицію взагалі не проявляти активність тут на форумі та інших групах. А тримати звязок лише з перевіреними товаришами і то в усній формі або кодованими словами. Усі чули про 'розстрільні списки' і хто туди може потрапити та опинитися в катівнях росіян у так званих фільтраційних таборах.
А перекличка буде обовязково ,тільки після перемоги . Бо форум відвідує безліч /гостей/. І не факт що серед форумчан немає любителів рос.міра та феезбешної агентури. Одні свідомо йдуть на співпрацю.інші за гроші та вигоду.інші через образу на всіх і вся.інші так просто по дурості навіть не усвідомлюючи того що стали маріонетками в руках віртуозів із спец.служб північного сусіда пишучи та поширюючи тези рос.пропоганди навіть тут на форумі що було неоднаразово.
Так що тримаємо стрій. Кожен має робити свою справу . Хто зі зброєю в руках - удачі , здоровя та Божої опіки ! Разом до перемоги !
 
Вати на форумі було вдосталь!
Зараз щось поменшало - димить інколи і все)
Відразу не подумав про товаришів, які вимушено залишились під окупацією.
Тому моя пропозиція про перекличку мабуть зарано.
І все ж - добре, що багатьом ще є можливість відносно безпечно дати про себе знати!
 

Schmied

Слідопит
Тому моя пропозиція про перекличку мабуть зарано.
Вважаю, що багатьом потрібна допомога в плані переселення,коштів, одягу, працевлаштування або просто підтримки! Здається, що колективом форумчан можливо буде надати людям допомогу та підримати по можливості.
Давайте поки на цьому зупинимось
 

Leshi

Слідопит
Ув форумчане
Хочу обратиться к вам
С просьбой сейчас очень тяжолые дни
Да все мы это понимаем
Просьба такого характера
Много людей потеряли все от слова совсем
Выежа на более спокойные регионы
А есть те люди которые просят в помощи жилья в сёлах может кто поможет с вариантами покупке дома в разных областях Полтава Чернигов Киев
Денег не надо люди готовы купить
Они уже в те дома не вернутся от куда уехали
Там просто уже нет жизни
Прошу форумчан ветеранов форума.
Особенности кто проживает в сельской местности с вариантом по домам
Ещё раз говорю денег не надо просто совет и возможно встреть людей по месту
С УВ ко всем
 
Зверху