Яка Ваша думка??

Статус
Закрита.

Schmied

Слідопит
1.05.2025 вийшло на форумі це оголошення https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Трекинговые-софтшельные-штаны-outdoor.129142/. Я поставив резерв та чекав відповіді, але тишина та мовчання…. Visioner ввечері відписав в темі продажу, що річ продана на іншому торгівельному майданчику, йому окрема подяка.Дивує те, що ТС розмістив на Райберт оголошення 30.04.25 і отримав там резерв 30.04. в 20-31, а в 20-33 його підтвердив.. Не зважаючи на це виклав оголошення на Форумі 1.05. в 12-41… Що скажете колеги?? Нажаль Форум забороняє це робити, але в голові тільки нецензурщина… До речі з даним ТС в мене подібні випадки були 2-3 рази, але це край… Так вчиняють тільки бариги…Бізнес бізнесом, але потрібно хоча б контролювати свої продажі та не вводити людей в оману..Контакт видалив і перегорнув сторінку….

Вкладення

Останнє редагування:

Корнилов

Снайпер
1.05.2025 вийшло на форумі це оголошення https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Трекинговые-софтшельные-штаны-outdoor.129142/. Я поставив резерв та чекав відповіді, але тишина та мовчання…. Visioner ввечері відписав в темі продажу, що річ продана на іншому торгівельному майданчику, йому окрема подяка.Дивує те, що ТС розмістив на Райберт оголошення 30.04.25 і отримав там резерв 30.04. в 20-31, а в 20-33 його підтвердив.. Не зважаючи на це виклав оголошення на Форумі 1.05. в 12-41… Що скажете колеги?? Нажаль Форум забороняє це робити, але в голові тільки нецензурщина… До речі з даним ТС в мене подібні випадки були 2-3 рази, але це край… Так вчиняють тільки бариги…Бізнес бізнесом, але потрібно хоча б контролювати свої продажі та не вводити людей в оману..Контакт видалив і перегорнув сторінку….
ТС у бан!!!

ugan

Зброяр
Всем добрый день!Отвечу по порядку.Первое-вещь была поставлена на Райберте еще в четверг и в тот же день человек поставил резерв и я его подтвердил.На следующий день заканчивались сутки резерва и я подумал что человек брать штаны передумал,но тему не закрывал ,так как еще не закончились сутки резерва. и решил их выставить на UOOR,так как думал что вечером не будет свободного времени.Я выставил и занимался до вечера домашней работой.Вечером человек с Райберта оплатил свой резерв .и я закрыл тему.На Uoor я резерв не подтверждал и естественно ни о чем не договаривался ни по оплате ни о отправке товара.По этому тут тему так же закрыл.Я не понимаю в чем проблема и суть претензий!Я отправил свою вещь человеку который резервировал на сутки раньше -вот и все! Снимок экрана (113).png Вот время брони на Райберте ,которое не показал топик стартер в своих скринах.А по сути очень часто резервы поставленные что на одной площадке ,что на другой заканчиваются ничем.Я же не выставляю за неподтвержденные резервы претензий?У всех есть какие то причины и с этим приходится считаться!

Останнє редагування:

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Думки думками, але ж є Правила, та повинна бути реакція модератора (він же в нас прокурор)...
Але, дивлячись останній час що коїться, можливо я й не правий...
У нас вже сформована досить велика бригада модераторів та членів надійної команди, то може
шляхом колективного розуму (обговорення чи якось по іншому) передивитися досить давно сформовані наші Правила,
та у світі реалій сьогодення можливо щось видалити, щось переформувати, щось доповнити, щось посилити...
Щоб були більш чіткі та ясно прописані положення по продажам, по обговоренню, по поведінці...
Просто моє таке враження - що останнім часом більшість Правил не дуже працюють, і рівніші нахабніють набагато
більше чим рівні, а молодь та новоприбулі взагалі ті Правила не читають...
А по ситуації:

100%
Пане Алтай,повірте,реакція модераторів спрацьовує відразу на виявлені порушення.Хто як не ви в цьому переконались на практиці.Два бани зробили з вас вже "пахана" на форумі і ваша злість до модераторів закономірна,але приборкувана!! Далі скажу,що власне враховуючи реалії сьогодення і прийняті рішень керівництва держави стоїть питання про звертання на профільних мисливських платформах такого розділу як купля-продаж речей.Мисливські форуми по своїй суті повинні займатися підняттям і розвитком цивілізованого мисливства в Україні,збереженням її природних ресурсів і пропагуванням техніки безпеки мисливства.Купля-продаж це для таких ресурсів як ОЛХ і інших.Вони в цьому специ їм і карти в руки.Податкова цього вимагає з остервенінням цього будемо вимагати і ми.Зараз всі кинулись в течію куплі-продажі,а в суто мисливських розділах тишина.Так не повинно бути і ми з цим будемо боротись,благо,що цього наполягає і прийняте чинне законодавство України.Наразі по факту нестиковки в вирішенні проблеми куплі-продажу до винних будуть прийняті міри реагування.

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху