Таке треба для всієї країни!З одного боку, не дивує таке клопотання, хоча з іншого, вбачаю певні ризики, враховуючи регіон звернення і його певну потенційну загрозу.
Таке треба для всієї країни!З одного боку, не дивує таке клопотання, хоча з іншого, вбачаю певні ризики, враховуючи регіон звернення і його певну потенційну загрозу.
Дякую. От і мені дивно що на сайті нічого немає. Ще дивно що якщо то таке є звернення асоціації чому немає звернення президії УТМР.Та, в принципі, нічого. Просто спитав Вас, бо подібне питання Ви проглядали на предмет достовірності.
Ніякого підвоха в моєму питаню не було, не переймайтесь.
Тому що УТМР нажаль води в рота набрав, але внески перед тим зібравДякую. От і мені дивно що на сайті нічого немає. Ще дивно що якщо то таке є звернення асоціації чому немає звернення президії УТМР.
Всі нормальні і адекватні люди понімають, що полювання, як розвага - в цей час не потрібно!!! А є полювання, чи немає , мисливським господарствам, всіх форм , все рівно треба фінансування!Тому що УТМР нажаль води в рота набрав, але внески перед тим зібрав![]()
Віктор Олександрович Червоний так дійсно перший віцепрезидент Асоціації. Щодо пана Шостака у мене інформації не має.А що чи хто вам заважає подивитись шановний Степанович 2 ? До речі, не знаю, не чув про першого віцепрезидента асоціації В.Червоного. Знаю президента асоціації А. Шостака, але чомусь підписав листа не він. Чи він вже не президент, підкажіть будь ласка пане директор ТОВ НВП "Укрмисливрибпроект".
ПерефразуйтеЦе я ви питаєте?
Як що серйозно то в перше в житті по тарілочках стріляв номером 1. Якось так)Що Ви хотіли сказати
https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Дієва-рушниця-для-збиття-ворожих-дронів.123351/Не знайду теми де ти писав про анти дронові засоби
Так. Уважно прочитайте, що Ви написали. Якщо чесно, то не зрозуміло....Це Ви мене питаєте?