Як піти на полювання коли карточку не дають ?

typict

Мисливець
Як відомо термін полювання на птицю аж до 28 грудня але за разовими картками. Але сьогодні я був в нашому УТМР і там сказали що по птиці уже все здали і карток більше не буде, ніхто в них ніколи разових не брав і нічого вони не дадуть. Для чого тоді ставати членом УТМР, платити щорічні внески, якщо потім піти на полювання просто не можеш а їм всеодно, до кінця сезону на птицю ще 2 місяці а вони "вже все здали". Хотів нормально піти взяти карточку заздалегідь, потім в суботу вийти, походити по полям,річкам, може голуба знайти може качку, може навіть нічого не вполювати але нормально, зі всіма документами, але все закінчилось так і не почавшись, карточок не дають і давати не будуть. Вони цим самі підштовхують людей ставати браконєрами і ходити без документів, але що їм до того, вони собі сидять там, зарплату отримують, ми платим внески і також сидимо вдома.....

Може хтось підкаже як вплинути на це? Як змусити бюрократів підняти свій зад ? Або може хтось знає як купити разову карточку по своєму району в іншому місці, якось по іншому ? Що робити взагалі в таких випадках, може хтось мав з таким справу ?

Навіщо я вступив в УТМР, заплатив внески і сиджу вдома.....

Або якщо я не витерплю, візьму і піду без відстрільної собі, хто знає який штраф за це ? це вже крайній варіант...
 

leo201029

ветеран форуму
надійна команда
typict;225050 сказав(ла):
до кінця сезону на птицю ще 2 місяці а вони "вже все здали"
полювання до 30 го листопада.чому не придбали сезонку?
Мерц Анатолій Іванович
Голова президії

21050 м. Вінниця, вул. Свердлова, 31
тел. +38(0432) 32-06-77
e-mail: vin@uoor.com.ua
 

typict

Мисливець
Тому що є разові картки по яким мені зручніше, бо за увесь сезон я виходжу всього 3-4 рази в різних районах. А після 30 листопада полювання на птицю ТІЛЬКИ по разовим карткам, то як полювати по разовим якщо їх не дають ? Якщо ви їх не видаєте то відмініть такі картки і люди не будуть на них розраховувати, якби я знав що отримати разову картку неможливо то не вступав би в УТМР взагалі
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
typict;225204 сказав(ла):
А після 30 листопада полювання на птицю ТІЛЬКИ по разовим карткам
Как это? Сезонка действует до декабря, или в Виннице все по своему?
А Вам уважаемый турист могу дать совет из мультика про "крошку енота" от улыбки станет всем светлей и найдется разовая отстрелка.
 

typict

Мисливець
Optimum;225217 сказав(ла):
Как это? Сезонка действует до декабря, или в Виннице все по своему?
http://uoor.com.ua/forum/ukr/message_images.php?id=112444 З 6 до 28 грудня на птицю по разовим. В мене уже морда болить всім скрізь улибатись, а ноги болять ходити по "канторам". Може в деяких відділеннях УТМР прийнято додатково "дякувати" комусь за щось, але я цього робити не буду, пора з цим усім завязувати в нашій країні.
 

PinchukMP

ветеран форуму
надійна команда
У нас і зовсім полювання вполовинили :(
Наш сезон по перу вже закінчився і був він з 9 серпня по 26 жовтня
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
typict писав: навіщо я вступив в УТМР іт.д....
Ваші слова, колего я підтверджую: в наказі №30 від 14.05.2014 р. "Про проведення полювання в мисливський сезон 2014/2015 рр...", вказано, що по разовим відстрілкам полювання дозволено з 06.12.2014 р. по 28.12.2014 р., а сезонка діє до 30.11.2014 р. Звідси слідує те, що після 30.11-го Вам повинні в УТМР виписувати разові відстрілки. Треба було брати сезонну картку. Дочекайтеся, земляче, кінця листопада і тоді побачите, може вже все замете снігом і будуть 15-і морози. Телятко ще в ..., а Ви вже з довбнею бігаєте. Прошу Вас без образ.
 

typict

Мисливець
Одинокий Вовк;225319 сказав(ла):
Звідси слідує те, що після 30.11-го Вам повинні в УТМР виписувати разові відстрілки.
Історія в тому що в УТМР сказали, що разових не буде взагалі. А сезонку я не беру тому, що виходжу 3-4 раза за сезон і в двох різний районах. Якби я знав що отримати разову картку неможливо то не вступав би в УТМР взагалі
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Для Вас, колего, ситуація тупікова. Не знаю, чи допоможе комусь пожалітися чи ні? А замість полювання на птицю переключіться на пушного. Бажаю вдачі.
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Можно еще в соседнюю область поехать!
 
Зверху