IZH - 94 "EXPRESS" з двома парами стволів 308 Win + 308 Win та другою парою 12 х 76 + 308 Win

Статус
Закрита.

EARL

Слідопит
Продам малокористовану комбіновану мисливську рушницю IZH - 94 "EXPRESS" з двома парами стволів 308 Win + 308 Win та другою парою 12 х 76 + 308 Win. Рушниця в стані нової комплектується трьома змінними чоками для гладкого ствола 0,25; 0,5; 1,0; та ключем до них. Рідний тильник додається. Замінив на інший так як з рідним був мені задовгий приклад. Додається також шкіряний патронтаж на приклад та шкіряний ремінь. Всі механізми працюють. Шат відсутній. Стволи дзеркало. Зістріл стволів в нормі, заводські установки не регулювались. Продаж тільки через дозвільну. Потрібен дозвіл на купівлю однієї нарізної одиниці, так як колодка і стволи на одному номері. Нарізна пара стволів з -1, а друга пара з -2. Ціна 29000 грн., або 750 USD.
 

Вкладення

Останнє редагування:

EARL

Слідопит
Можу продати окремо нарізну пару стволів з рідним цевйом. Ціна 350 у.о. Підійде до колодки ІЖ - 27 (МР - 27) нового зразку, такої як на фото. На мою колодку ІЖ - 94 (на фото), гладка пара стволів від ІЖ - 27 пристьогувалась як рідна...
 

Вкладення

Останнє редагування:
Цікаво, як в цієї рушниці спайка стволів на відстані 100м, потрібно похибку враховувати?
Чи є мішені з відстрілами?
 

EARL

Слідопит
Верхній ствол б*є в точку. Нижній 7-8 сантиметрів нижче і 7-8 сантиметрів лівіше (на 9 годин від верхнього). На сто і ближче метрів, це взагалі не похибка, тому я і не зачіпав заводські установки, так як реальне полювання і відбувається на цих відстанях, до сто метрів. При стрільбі на більші відстані, можна відрегулювати зістріл стволів і буде все Ок. Мішенів не маю, так як вже два роки не стріляв. З Пов.
 
Статус
Закрита.
Зверху