sauer 202

Статус
Закрита.

NIVA2121

Мисливець
Куплю sauer 202 в дереві кал. 308 бажано Київ, Київська область, 0979747515
 
Останнє редагування:

Буга

Снайпер
Ви прихильник - фанат Sauera ? Чому такий вибір ?
 

NIVA2121

Мисливець
Якісна німецька зброя, можливо за ціну sauer 202 ви можете порадити чось краще.
 

Буга

Снайпер
Ви зрозумійте що кожен буде вихваляти те що має в сейфі . А тепер порахуйте скільки буде коштувати Sauer голий + oптика ( ясна річ якщо Китай то буде дешева ) . Що по грошах вийде ? У мене CZ 550 308 win твист + оптика Meopta ZD 3-12x50 . Повірте мені що фору дам по стрільбі 5 карабінам Sauer разом взятих .
 

NIVA2121

Мисливець
У мене в сейфі нема не sauerа не cz550, але в руках тримав неодноразово і sauera і cz550, притримуюсь тієї думки і зімною більшість погодиться, що sauer якісніший ніж cz. Сприводу стрільби sauer в будь-якому випадку буде краще і на цю тему нікого переконувати не буду.
На той випадок і збігом будь-яких обставин, якщо придеться продати sauera або cz550, повірьте, що sauer набогато скоріше куплять хоч він і дороще ніж cz, дай німецька якість це є якість.
 

Буга

Снайпер
Мені все рівно . Якщо маєте лишніх 4000 USD так купляйте Sauera .
 

Буга

Снайпер
Ясно . Заради спортивної цікавості скиньте ссилку хто продає Sauera 202 в 308 калібрі з мін настрілом нижче чим за 2000 USD .
 

NIVA2121

Мисливець
2200 в харкові кал. 30-06, закінчився сезон і в будь-якому випадку будудь продавати і я думаю, що можна буде домовлятися.
 

Буга

Снайпер
Калібр можна сказати аналогічний . Приклад дерево чи пластик ? А оптика на ньому є ?
 

Буга

Снайпер
Sauer 202 . Taкий продають .
 

Вкладення

NIVA2121

Мисливець
Продають в дереві не нищої якості, без оптики, але з кільцями під оптику, з планкою вівера та з нарізом під глушник - це не маловажно.
 

Буга

Снайпер
Ні в мене без . Так якщо мрієте про таку іграшку так купуйте . Лише зверніть увагу чи він не розстріляний . Я би ніколи не купив БУ карабін . Для нарізної зброї важливо як її експлуатували . I немало важливо хороша оптика !Цей що на фото що я вам послав продають за 2200 USD .
 

NIVA2121

Мисливець
Дякую за пораду, на це є калібри для перевірки ствола, а де знаходиться карабін який Ви виставили, і контакт якщо можна?
 

Буга

Снайпер
Я живу за кордоном . Найшов його на сайті по продажі мисливської зброі . Везти на Україну не вигідно . Треба розмитнювати а це ще + витрати . Він новий і горіх там категорія 8 . Тому така ціна. Я у нас на Україні бачив в Київі в Бастіоні нові ціна там була 54000 гр .
 

NIVA2121

Мисливець
І що це на пістолетній ручці різба, яка не повинна буди, і що за червоний затильнік який в sauera не практикується?
 

Буга

Снайпер
Його зробили на замовлення . Дерево 8 класу . Ось дальшій фото.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху