Помічнику полювання не має, так хоч на риболовлю прогуляється.Хижак тоже рулить почав брати . Сьогодні зранку . Переглянути вкладення 843606 Переглянути вкладення 843607 Найбільша риба 2.400кг
Огонь!)Верховодка рулить).
На даний час йде процес приготування "кільки" з Верховодки.
Доброго дня. Якщо можна покроковий рецепт приготування даної кільки. Буду вдячний.Верховодка рулить).
На даний час йде процес приготування "кільки" з Верховодки.
Це пошесть а не риба. Жеруть усе як свині в тому числі ікру риб а зросту в масі в нуль. Їх на живця приміняю.Сьогодні попалися Гірчаки, більше 10 років не бачив їх.
То пам'ятаю з дитинства, живець з нього відмінний.Це пошесть а не риба. Жеруть усе як свині в тому числі ікру риб а зросту в масі в нуль. Їх на живця приміняю.
то так ше Степан писав, шо на смальці смачніше, але сам не пробував жодного разуПлотва. Кажуть Плотва в смаженому вигляді не самачна, суха. Спробуйте посмажити на смальці.
вони ж пукасі (по нашому). в Південному Бузі їх море, в дитинстві баночкою ловили на хлібні кришки, на живця також брали на сомика та судака, головень (по нашому кленчук), восени на них гарно брав, такий грам 700 і більший. у весняний період, коли була повінь, їх саком можна було відро наловити за 2 закиди, а коли вдома їх чистили - просто натискали на тіло пальцями, чувся звук "пук", того й пукась. смажились на сковорідці насипом як зернята кабакові, також і їлись. Л.П.Сабанєєв писав про різновид українського борщу з гірчакамиСьогодні попалися Гірчаки, більше 10 років не бачив їх.
Я цих /коротунів/ ловив 'пет бутлями' ємкістю 5 - 6 л.з питної води зробивши декілька отворів міні у днищі та більші із вигіном стінок у середину ємкості. Засипав чуть пареної товчі з макухою. І через хвтлин 5- 10 ть підйом. Як мінімум штук 30 - 50 ть.попадалось. Навіть окуні /залітали/. Тих зразу чутно по звуку стукання об стінки .то так ше Степан писав, шо на смальці смачніше, але сам не пробував жодного разу
вони ж пукасі (по нашому). в Південному Бузі їх море, в дитинстві баночкою ловили на хлібні кришки, на живця також брали на сомика та судака, головень (по нашому кленчук), восени на них гарно брав, такий грам 700 і більший. у весняний період, коли була повінь, їх саком можна було відро наловити за 2 закиди, а коли вдома їх чистили - просто натискали на тіло пальцями, чувся звук "пук", того й пукась. смажились на сковорідці насипом як зернята кабакові, також і їлись. Л.П.Сабанєєв писав про різновид українського борщу з гірчаками
Верховодку чистимо, чистити краще жменю крупної солі, добре перемішати і добре промити, вся чешую зійде. Нутрощі не чищу. Підходящий посуд і шарами цибуля-морква-риба. Сіль, перець. Заливаємо все томатним соком та не пахучою олілею. Десь на кг. риби 2 стакани соку, стакан олії. Можна трохи додати води. Тушкувати на повільному вогні 3-4 години.Доброго дня. Якщо можна покроковий рецепт приготування даної кільки. Буду вдячний.