Карабiн тоз-122!

Статус
Закрита.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
в ібісі є, зайдіть гляньте напишіть листа або зателефонуйте.
Ви цю темку не читали часом? тут багато хлопців-практиків, тай порівняльні балістичні характеристики у вигляді таблиць були http://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Помощь-в-выборе-нарезного.29148/
 

Maximus1983

Мисливець
Так я читав, але коли в Киэвi в Iбiсi попросив показати , що э в 308-му, менi показали -Хову 1500(25000т.грн);Браунiнг(вiд 40000т.грн) i Марлiн(24000т.грн) це всi болтовики, про полуавтомати не питав. Були ще декiлька але там цiни захмарнi. Про Севедж болтовик в 308WIN в трьох магазинах Iбiс нi слова. Хоча я просив показати всi недорогi болтовики в 308 му кал.
А в Сафарi все що менi показали з бюджетних болтiв це Везезербi.(правда там на ствольнiй коробцi надпис -made in Japan). А продавець сказав Везербi америкос, виходить американська там тiльки ложа.
 

Maximus1983

Мисливець
Повiрте, хочу болтовик аж руки сверблять. Але краще я сто разiв обдумаю з рiзних сторiн й один раз куплю. Я куплю болтовик не на рiк i не на п'ять а на довгi роки. Тож Вибачайте якщо я вiдношусь до цього так "тошнотно". Просто скiльки б я не знайшов Iнфи та фото в iнетi це не те. А от коли в живу помацати зброю то це вже зовсiм друге. На фото Хова дуже гарна а в живу менi ii ложа зовсiм не сподобалась. От i Севедж в руках не тримав хоч на фото вона дуже пристойна.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Севедж в руках не тримав
:D я тримав - як цяцька, метр в довжину, по вазі як радянська воздушка, спуск з акутрайгером - дуже зручний, запобіжник під великим пальцем збоку.
а без цього ніяк! в мене продавці плакали в магазинах - і надоїв, але випустити не хочуть бо гроші показую зразу і дозвіл на придбання.:D
не самий хреновий напис:D
головне не спішіть - спішити треба коли ловитимете блох і біля чужої жінки:), попитайте, є різні магазини-одиночки, часто у них є такі речі. 0685122802 - Володя, у нього магазин у Броварах (там взяли товаришеві Вінчестер), привітний, ціни менші ніж в ібісі.
 

Maximus1983

Мисливець
Дякую за мобiльний Володi Бровари.
Спробую зв'язатись.
До речi по Iбiсам хожу не спроста, в знайомого э картка зi 20% знижкою,
яку можу взяти при потребi.
 

Maximus1983

Мисливець
Один мiй знайомий (водiй) возив бiзнесмена, рокiв два тому, який э товаришом господаря мережi Iбiс.
Так от цей бiзнесмен попросив товариша продати його водiэвi гладкоствольного полуавтомата по собiвартосьтi. Короче вийшла рушниця 14 тисяч гривникiв з копiйками при звичайнiй цiнi майже
30000 тис.
Ось такi пироги.
 

Maximus1983

Мисливець
Забув сказати, дозвонився я до Володi в Бровари. На даний момент в 308 му з болтовикiв э тiльки CZ-555
за 26000 тис грн. Тепер митикую ,чому в комiсiйному б/у CZ-550 коштуэ 33000. Чим 550 краща за 555? Може зза калiбру 7×64?
Ваша правда ,щодо Володi. Дуже привiтна людина, вiдповiв як мiнiмум на добрих два десятки моiх запитань. По зрiвнянню з продавцями Iбiсу вiношення небо й земля, особливо з "продавцями" Iбiсу на бул.Дружби Народiв!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
дозвонився я до Володi в Бровари
не питав де взяли телефон?:D

Есть в наличии
Производитель: CESKA ZBROJOVKA

Страна производитель: Чехия

Тип прицела: Целик и мушка

Модель: CZ 555

Длина ствола: 600мм

Калибр: 308Win

Ширина затыльника: 80 мм

Материал приклада: Орех

Вес,кг: 3,3кг

Общая длина: 1135 мм

Магазин: Съёмный




ХАРАКТЕРИСТИКИ
Производитель:CESKA ZBROJOVKA

Страна производитель:Чехия

Тип прицела:Целик и мушка

Модель:CZ 555

Длина ствола:600мм

Калибр:308Win

Ширина затыльника:80 мм

Материал приклада:Орех

Вес,кг:3,3кг

Общая длина:1135 мм

Магазин:Съёмный

28 726.0 грн. ось ціна в Стволі, а то просто маркетинговий хід! Важайте - економите майже 3 тис. грна на приціл або патрони
 

Maximus1983

Мисливець
Про те де взяв номер ,Володя нi слова не сказав а зразу почав грамотно i без заминки
вiповiдати на тi всi питання якими я його засипав. Й жодного слова про те , що питання зовсiм не стосуються першого - чи э Севедж в 308WIN.
До речi всетаки хотiв би Вашоi думки про рiзницю в цiнi CZ-550 i CZ-555 якi я вказав вище?
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Про те де взяв номер ,Володя нi слова не сказав
просто це його особистий телефон, номер магазину інший:)
особистого враження не скажу - не користувався, але від того, що читав, бачив та обговорював з власниками, то що 550, що 555, що 557 - особливої різниці в конструкції немає, є незначні відмінності у довжині ложі та її формі, а по своїй суті - одне і те ж. затворна група у всіх Маузер-98.
 

Maximus1983

Мисливець
Про те, що цей номер э його власним навiть не подумав, а був впевненим що номер робочоi мобiлки магазину.
Тодi тим бiльше Вам дякую за номер Володi!
Я думаю якби Володя був проти всих моiх запитань по його особистому номеру, то дав би робочий.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Я думаю якби Володя був проти всих моiх запитань по його особистому номеру, то дав би робочий.
все в нормі, тому й дав його, бо в магазині продавці, при чому малокомпетентні (хлопці розказували як брали свій карабін). так що не вагайтесь, в добру путь - рушниця достойна, ціна нормальна. до речі, якщо у Вас є товариш. який шукає гарний гладкоствол - у цьому ж магазині є ІЖ-43 нова за 8 тис. а не за 12600 як позиціонує Ібіс. так би і веселіша дорога і дешевша поїздка.
 

Maximus1983

Мисливець
Зрозумiв , дякую!
А щодо дороги то менi тут недалечко.
Я родом з Черкащини але вже 10 рокiв проживаю в Киэвi.
Тож в суботу мотнуся гляну, цiкаво порiвняти б/у CZ-550 яку я недавно тримав в руках i нову 555-ту.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Відпишитесь, що та як, як враження, які відмінності.
 

Maximus1983

Мисливець
Скинер дякую за ссилку, переглянув, багато чого цiкавого.
А тепер спробую коротко про CZ-550 та CZ-555.
Шановний NORD_10 прошу наперед, не закидайте помiдорами бо, як я вже говорив, я в зброi толком не розумiюсь.
Отож в суботу перед вiзитом в Бровари, я ще раз заглянув в комiсiйний, покрутив в руках CZ-550 7×64 (33000т.грн.). Добрих пiв години я 550-ту видивлявся з рiзних сторiн i все до чого можна придертись так це дерево, яке маэ дуже замiтнi слiди пошкрябин та декiлька вмятин на прикладi, й оптика Меопта вся полосах мабуть вiд гiляк дерев. А от затвор як новий, в районi бойка жодного натяку пострiли, чи метал такий, чи дiйсно майже не стрiляний. Эдине , що вказуэ на його бувшу експлуатацiю так це слiди тертя затвору в затворнiй рамi на тiлi самого затвору вздовж його довжини(рiвнi паралельнi полоси 1-2см. ширини). Найбiльше часу я потратив на "видивляння" в ствол. Нарiзи видно дуже гарно.Вiд нарiзiв новоi 555-i вiдрiзняються тiльки своэю(надiюсь зрозумiiэте) гостротою своiх краiв. У новоi 555-i краi нарiзiв видно краще, так би мовити гострiшi. I ще в комiсiйному менi дали хитромудрий пристрiй, який вставляэться в ствол. В маленький об'эктив даного пристрою я побачив нарiзи в збiльшеному виглядi, на краях яких э помiтний чорний нагар, може iзза того на око нарiзи здалися якби не дуже гострими. До речi навiть без оптики 550-та помiтно важча за 555-ту. В общому враження з 550-i досить непоганi, хоч i зi слiв продавцiв вона десь 2005 року. Ще мучив сам затвор в усих можливих положеннях, але вiн без нiяких проблем рухався плавно в усих напрямках.
Тепер 555-та, вона помiтно легша,але саме найбiльше мене вразили цiлик з мушкою. Як я не вскину карабiн а прицiльна лiнiя вже пряма перед оком. У 555-i мушка схожа на дiоптричну, але то мабуть захист вiд удару,цiлик теж не такий як 550-i(набагато зручнiший). З мого погляду головна вiдмiннiсть 550 та 555 це затвор. У 550-i вiн маэ збоку довгий виступаючий викидач(екстрактор) чого не маэ у 555-i.
У 555-i менi здалося, що сам затвор маэ бiльший люфт й хiд в рамi не такий плавний як у 550-i. Хоча повинно бути навпаки.
Мiй висновок дилетанта такий дана 555-та легша, маэ нову дуже зручну мушку та цiлик, бiльш прикладиста для мене, ну й маэ бiльш поширений та дешевший калiбр.
Вибачте як змiг так i описав.
А вчора я тримав в руках браунiнг х болт, скажу вiдверто сподобався бiльше за обидвi, ранiше оглянутi чезетки. Як думаэте браунiнг за 32900 т.грн. дорого чи нi?
 
Статус
Закрита.
Зверху