Смажена картопля.
На відкритому вогні, або на грані розігріваємо сковорідку, нарізаємо грубими плястерками сало і кладемо на сковорідку щоб піджарилось, поки жариться сало миємо дрібну картоплю (діаметром до 3-4 см.) щоб вона була повністю чиста, як сало піджарилось висипаємо картоплю в сковорідку, солимо, перчимо і додаємо нарізаної смужками цибулі, періодично помішуючи, як картопля приготувалася додаємо часник зубками або порізаний і доводимо картоплю до золотої скоринки. Рекомендую не пересипати картоплю в іншу посуду для подачі на стіл, а подавати в сковорідці. Біля сковорідки ставим знову ж таки нарізане сало, цибуля зелена, редисочка, огірочок і гафінчик смачної наливочки. Смачного.