Открытие на пушного 2017

Статус
Закрита.
Не лякайте людей.Головне щоб на руках не було відкритих ранок.Якщо шкіра без видимих пошкоджень і лишаїв , в резинових рукавичках беру лиса, знімаю шкіру,помив після руки хоз.милом два рази чи стіральним порошком і все.
Згоден! А я ще руки спиртом мию....:)
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму

ТАР

Снайпер
Два раза возил головы тушки в лабораторию "месяц головной боли обеспечен- анализ на белых мышах". А несколько лет назад ребята сфоткались с енотом -в Беларусию ездили по вакцину.
 
Останнє редагування:

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Просто бросать битую лису в угодьях - не по фен-шую. Например та что на снимке, была сожжена дотла.
А я не бросаю битую лисицу, а просто отдаю тому кто хочет ее забрать,а таких желающих всегда достаточно в любом коллективе.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму

Арго

S-Moderator
Команда форуму

S.V.R.

ветеран форуму
надійна команда
А я їх взагалі в руки не беру після відстрілу!! Товариш лікар-ветеринар понарозповідав страшних історій про контакти з лисами і наслідки після цих контактів!! Мороз по шкірі йде.
Попитайте у доктора які "кокози" у свиней , кіз, а про птицю окремо написані книги.
А якщо ще з малюнками кокоз 1.jpg , безсонна ніч гарантована:)
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму

БЮВ

Слідопит
а что юшку никто не варит?
Когда держал гончих, командой 5-6 человек за сезон добывали около сотни лисиц. Шкуры снимали а мясо рубили на куски, варили и кормили собачек. При этом все операции в спецодежде и резиновых перчатках. Кстати - когда сварится лисятина как ни странно то запах классный. Одно время стало зайца очень мало, охотились в основном на лису. Друзья шутили - надо учиться жрать лисятину. но до этого не дошло.
 

КДН

Слідопит

ТАР

Снайпер
Вот оно что! понажираються ,а через полгода симптомы проявляються бегают с автоматами и расстреливают окружающих!:)
 

S.V.R.

ветеран форуму
надійна команда
Добрий вечір.
Пройшов і сьогоднішній день полювання. Практично до 13 години, періодично ішов мілкий дощ, але це не помішало зібратися колективу і провести вільну хвилину на чистому повітрі. Допомали нам чотири друга, два з яких не попали в об"єктив. За наполегливість були нагородженні наступними трофеями. Лисиці(які "попалася" нам) вже вилиняли, шкури добротні. Лисиці і єнот. собака добуті в очеретах болотистої місцевасті.
P1030175.JPG
 
Статус
Закрита.
Зверху