Полювання Рівненщина

kef

Зброяр
Багато років збирав-фотографував майже всі дні полювання ,або збір грибів.риболовлі..,але багато пропало як в телефоні так і на комп"ютері ,залишилося менше половини із всіх.....
 

ATIS

Снайпер
Також маю колосальну колекцію фото. Знімаю кожне полювання, а їх стараюсь не пропускать. В тому році жодного.
 
  • Like
Reactions: kef

kef

Зброяр
На таких полюваннях "серйозних" я можна сказати, що участі не приймаю.В більшості :качка,зайчик,інколи лисиця......Все "самототопом".....,так би мовити тихохідний мисливець.....
 

kef

Зброяр
19 серпня 2017 вирішив постояти на вечірніх перелетах качви.Результат :один селезень та качка.Шріт №-7,розкидні,віддаль приблизно 30-35 м.Взяті чисто ,.Розтрата набоїв -3 шт.
-як підтвердження фото,нажаль неякісне.
 

Вкладення

kef

Зброяр
В суботу 26 серпня теж вдалося здобути трофей.Правда після першого підльоту промазав двічі.Перезарядився і чекаю слідуючого підлету.Свист крил ,постріл і селезень завалюється на бік і падає на чисту поверхню води неподалвк від мене, та затихає.Починає накрапати невеличкий дощик і я вирішив закінчити полювання.Висновок промахів стрільби-надто кучний бій.Труби 76 см.,чокові звуження приблизно 0.6-0.7 мм.,але різкість чудова.Шріт №-7 своє призначення виконує на відмінно.

-фото здобутого трофею.,та рушниці.(качка майже чиста ,тільки декілька палок.,що приємно під час патрання).
 

Вкладення

kef

Зброяр
Шукай таке місце де неполюють "космонавти" і качка летить не в кисневих масках.Десь то вона "жирує"......
 

ATIS

Снайпер
Руслан Михалич, а де ви полюєте в Сарненському р-ні, якщо не тайна, бо сам часто їзджу в Сарни то теж страждаю від зенітчиків. Всі з супермагнумом;)
 

ATIS

Снайпер
На качок не жаліюсь, трошки є ;)норму беру стабільно. Якось викладу фото. А от бурштинщики дістали, зброї накупляли тьма, бьють все що пролітає в радіусі 200 метрів, культури полювання і спілкування нуль. Сумно. Потроху переходжу на перепела;) поки є.:)
 
Зверху