Вона мабуть кругом однакова, з г...на роблять, ще й костилі такі трапляються.В Рівненських магазинах не шріт а пластилін
Оце і є наша Кіровоградська.В нас в магазинах Кіровоградська, м'яка що піпець. Кіровоград робить і гарний шріт, от тільки продавці закупляти його не хочуть, беруть саме дешеве, щоб наварити чим побільше
Згідний, якщо не потрібен дальній постріл. Твердий шріт я не пересипаю ніякою буферка бо і так круглий летить а від цього і дальність пострілу виростає. А крохмалем пересипають мягку щоб меньше деформувалась. Да і нові пороха стартують дай Боже, що помне ще в патронів, не говорячи вже про звуження.№№ 2 - 00), излишняя твердость таким крупным номерам не нужна
Кіровоградська заводська якраз теж супер кругла, тільки мягка. Мягкий шріт легше зробити круглим, обкатується легшеДробь идеальной формы.
Это понятно. А что означает "заводська"? В Кировограде есть завод или фабрика по производству дроби? В Украине кажись был один завод в Одессе, который давно не работает. Но может и ошибаюсь. В общем, интересна информация по этой теме. Заранее благодарен!Кіровоградська заводська якраз теж супер кругла, тільки мягка. Мягкий шріт легше зробити круглим, обкатується легше
Да нет ни каких "минусов", сплошные "плюсы".Які мінуси в тому що шріт твердий?