продам иж 54

Вік71

Снайпер

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
скоріш за все продаван побачив ажіотаж і побачив, що мініму ще 500 єнотів можна було накинути... спливе ше це "пістолєт" от побачите, тільки по ціні іншій...
 

TRUST ME

Мисливець
Ага...тоді нах. ..ті резерви.і правила форуму.Знайома ситуація.:cool:
Я взагалі нерозумію, що таке резерв. Продаж є продаж. Хто перший дав гроші або задаток, той і забирає. Це і є ринкові відносини.
Хочк нагадати правило ринку, якщо взяв в руки товар, а потім поклав на місце і при цьому ще ведеш торги, то інша людина, що взяла товар в свої руки вже є новим потенцйним власником. Такщо, перша людина може хоть з піною у рта, щось доказувати, але товар профукала.
 

Вік71

Снайпер
Я взагалі нерозумію, що таке резерв. Це продажа. Хто перший дав гроші або задаток, той і забирає. Це і є ринкові відносини.
Не згоден з Вами! Крiм ринкових вiдносин ще повинна бути елементарна людська поряднiсть. Та й правилами цього форуму(i не тiльки цього) резерв передбачений!
 

kef

Зброяр
Чому тут тішитись.!?! Це є не порядно до всіх хто цінує свою репутацію і людські стосунки.Прочитавши тему від початку до кінця стане зрозуміло хто ким є в житті..!
 

Иван_777

Мисливець
[QUOTE = "kef, post: 773788, member: 22612"] Почему здесь радоваться.!?! Это не порядочно ко всем кто ценит свою репутацию и человеческие стосунки.Прочитавшы тему от начала до конца станет ясно кто кем является в жизни ..! [/ QUOTE]
Добавить нечего золотые слова.......
 
Зверху