Та ми зрозуміли. ;)
Куча 10-20 мм на 50 м з гладкого - це дуже круто! :cool: :)
1 чорну 12 к в резерв.
Прочитав, відповів.
Зачот! Замовлю я й собі таку матрицю.
Тоді добавте їх 100 шт., і відправляйте. Деталі напишу зараз в лічку.
Хочу замовити обжимку 12к., без струбцини.
Якісь вони трохи страшненькі на фото, і ніби необжаті. Може в житті вони краще виглядають?
Сині Фіоччі Т3 та Т2 в резерв (відповідно 109 + 51 шт.). Якщо є ще якісь Т4 або Т5, але однотипні і обжаті, то доберу сотню-дві, щоб можна було...
Вітаю! Що є в наявності з декапсульованих обжатих гільз 12к? Бажано з невисокою юбкою. Дякую!
Не дуже вдається відрегулювати ножеву матрицю, ту що формує "шалашик". Якщо перетисну (нижче опущу матрицю) - то трохи прорізає бортик, а якщо...
Крутнув один раз, але гільза польська жорстка, і якогось явного ефекту на ній не отримав (ну конус невеликий дає). Відклав експерименти з...
Ось такі патрони у мене виходять за допомогою матриць Олександра Миколайовича: [ATTACH] [ATTACH] Мені подобаються. :)
Станок саморобний, ось такий: [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Вміє декапсулювати і одночасно обжимати, капсулювати, пресувати та закручувати. :)
Я обіцяв Майстрові Алексу888 викласти в темі фото роботи його матриць для опресовки зірки (пройшло пів-року... :confused:). Ось тут куля Лайман,...
Імена учасників (розділяйте комою).