Ваше ставлення до випробувань, змагань та інших кінологічних заходів

"Чи брали ви участь у випробуваннях/змаганнях?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    33

Yura_83

Moderator
Команда форуму
Конечно зависит, но еще сильно зависит от состава участников... приехали одни колхозники, или присутствуют многоуважаемые люди (собаководы и заводчики)....колхозникам можно бублики давать, а второй категории бублики нельзя, хотя бы Д3 минимум...

ВИ НЕ ПРАВІ!!!!!!. у Вас упереджене ставлення! Звичайно не все так гладко, як і в любій справі тут є люди і нелюди(( - це спрацьовує наш з Вами менталітет! собачників не можна ділити на колгоспників та поважних людей!!!. Ви зробили свій вибір виходячи із своїх обід - (комусь дали, а мені ні), а це спорт і потрібно себе поводити як справжній спортсмен (впав, згрупувався, став і побіг далі))) і тільки результатом щось комусь доказувати - РЕЗУЛЬТАТОМ!!!!

P\S
Зрозумійте вірно, люди стали принаймні стають по трохи розумніші - тобто бублика їм вже мало)))
І не сперечайтесь)), я вірю що Вас не переконаю...

собаколюб

Слідопит
Є певні особи, які при проведенні змагань дипломи 1 ст(навіть в 2ст) зажимають до останнього, бо має приїхати друг з класними собаками...
Таке було в моїй практиці, тому точно знаю про що говорю!
+ Коли просила озвучити результати змагань(доречі через тиждень) організатор почав морозитися!
Як мені потім пояснили колеги - ще не всі призові місця продав...
Але то таке - ложка гамна в бочці меду!
Переважна більшість випробувань - причина зустрітися з однодумцями, друзями, завести нові знайомства... Ну і не буду кривити душею, за гарними результатами собак!, хоч і не завжди виходить так як хотілося б.
ПС: а я б хотіла аби модератор приєднав опитування "чи приймали ви участь в випробуваннях/змаганнях? Так/ні"

Виталий 2.

Слідопит
Я, до начала всей этой хрени на Донбассе , покатался много по таким мероприятиям. Не имея ни каких знакомых экспертов, не разу не уехали без диплома. Потому как, если собирался куда ехать, забивал на все и недели с полей не вылазил, готовил собак. Сколько я на смотрелся и на слушался не до вольных хозяев. Притензии к экспертам, сопли, слюни, моя собака самая лучшая, дайте диплом, а по факту, смотришь на роботу и думаешь, позорище. Также ,не раз наблюдал как снимались собаки, очень хороших знакомых экспертов.
Один раз, приехал за 100км. На испытания по фазану, не одного знакомого лица. Потянули жребий, ну мы как обычно, в самом конце, начало где то в 8, что-то около тридцати собак, целый день в поле под солнцем, а прошедшие участники один за другим эксперта сначала обхаживают , а потом хают.
В общем, вышли мы в поле около пяти вечера. Результат половина собак без дипломов, всего два Д2, у Бретона и у нас. Местная публика, когда результат услышала, бегают вокруг меня, как?как? я на кобеля кивнул, говорю у него спросите.
Такая же ситуация и по выставкам, стабильно 1е-2еместо, без знакомых.
Вся проблема, я думаю кроется в подготовке собак.
Охота это охота, здесь допустимы вольности, а если Вы привезли собаку на испытания, будьте любезны подготовить её как следует, чтоб как говорится, не стыдно было людям показать!
Я, двумя руками За такие мероприятия.

Ohotnik47

Слідопит
Без реальних змагань і випробувань не буде толкових собак, незалежно від породи.
В мене якщо лайка до двох років нормально не запрацювала - їде до когось охороняти двір , а я починаю знову.

Agrowest

Мисливець
Вся проблема, я думаю кроется в подготовке собак.
- згідний на всі 100%
Без реальних змагань і випробувань не буде толкових собак, незалежно від породи.
- теж правильне твердження!!!
Перша рушниця і вихід в поле в 45 років, перша собака в 46 років, (на даний час- дратхаар 2,5 років) Був повний неуч по собакам, зараз йду на випробування чи змагання як на екзамен в школі, без підготовки ніяк.

Зверху