Все что касается пневматического оружия. Любители пневматики.

Dedushka

Снайпер
В этой теме интересно будет услышать мнения о пневматическом оружии, прицелов к пневматике , использование пулек и их качество. Виды пневматического оружия с их начальной скоростью . У кого какое пневматическое оружие есть. Общем все о пневматике.
 

Dedushka

Снайпер
Начну с себя. Есть пневматическое ружье Kral 001 syntetic . На газовой пружине . Начальная скорость пульки 320 м/с. Довольно мощная пневматика. Может скорость пульки и больше но по рекомендациям с витой пружиной скорость 320. Поставил газовую пружину. Оптический прицел не подошел. Сбивается его регулировка при выстрелах. Стоял обычный заводской прицел. Сегодня подогнал знакомый самодельный коллиматорный прицел. Точность попадания по мишени на много лучше. Сегодня проверил. Вот только что без приближения как в оптике.
IMG_20210613_161528.jpg
 

TrioZAGRAD

Новачок
Володію пневматикою з 2012 року. А гладкоствол купив буквально пару тижнів тому. Тож про гладкоствол сюди прийшов вчитися. А от про пневму розказати трохи можу.
Сам першою швинтівкою мав китайця xtsg 208-2. Думаю він не сильно відрізняється від вашого крала. Швидкість по паспорту також близько 300. В реалі - менше. Бо паспортна швидкість міряється найлешшими кулями.
Після купівлі першої пневми досить швидко захопився хардболом.....і понеслось.

Коротше, першу гвинтівку я продав майже без настрілу. Досі вважаю, що дешеві пружинні магнум-гвинтівки не варті грошей, нервів та розчарувань.

Купив б\в Іж-61 з металевою ствольною коробкою. Апав я того іжа аж до того, що перевів у PCP. Досі ним володію. Дуже гарно стріляє (мені зі стволом пощастило). На 25 мерів з упора правильно підібрана куля летить в одну дірку.
Ще був пістолет Crosman С31. Зараз володію його аналогом Borner 306m. Непогані, невимогливі шаромети. Як раз для моїх цілей (хардбол).
Ще був кубік 78, який я апав-апав, переводив в PCP, потім в булку. Ставив на нього наворочені стволи. Коротше, зробив з тим кубіком все що можна було. Стріляв непогано. Продав кубіка десь місяць тому.
Ледь не забув, ще був півавтоматичний карабін Crosman 1077. Непогана машинка, правда нелегка в ремонті. Але його я також швидко продав. Зараз володію півавтоматичним карабіном Beretta Cx4 Storm.
Ну і пістолет-кулемет Дрозд є в арсеналі. Але його я також хочу продати.

Була в мене ціла низка прицілів оптичних. В основному з недорогого сигменту з лінзами від 32 до 50.
 

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
:)
 

Dedushka

Снайпер
Сегодня испытывал пневматику по резкости боя. С 20 метров прошивает навылет плиту OSB-3 толщиной 10 мм. Думаю не плохо это. Пневматика с газовой пружиной самодельной, сделанной с газовой пружины багажника ВАЗ- 08 . Уже не один год служит эта пружина ( лет 6 приблизительно ) и не теряет давления воздуха. ;).
 

Dedushka

Снайпер
Сегодня повторно пристреливал пневматику. Опять в виде мишени кусочек OSB-3 толщиной 10 мм. Расстояние 20 шагов. Пробивает на вылет. Да и кучность с диоптрическим прицелом не плохая.
IMG_20210615_144441.jpg
IMG_20210615_144450.jpg
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
С самодельным диоптрическим прицелом пневматика. Стрелял с колена. Еще и кучно пошли пульки. :);)
які кульки? фірма. вага? у мене гвинтівка Гамо хантер 890 ще з 2008 року. приціл також Гамо
найкраще літали кульки Кросман і Гамо Промач, 0,5 г, 0,68 г не сподобались
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
самодельным диоптрическим прицелом
у мене є діоптр заводського виконання з регулюваннями по висоті та по горизонту, який йшов штатним на ТОЗ-12. але там специфічне кріплення - на боковий ластівчин хвіст
 

Dedushka

Снайпер
які кульки? фірма. вага? у мене гвинтівка Гамо хантер 890 ще з 2008 року. приціл також Гамо
найкраще літали кульки Кросман і Гамо Промач, 0,5 г, 0,68 г не сподобались
Пульки " ЛЮМАН " , вес 0. 68 гр. Видно партия пулек не плохая попалась.
 

Dedushka

Снайпер
ними й стріляв. помітив, що коли вага кульок різних фірм однакова - оптика працює нормально, а от коли стріляв 0,5 а перейшов на 0,68 - треба коригувати
Когда стояла оптика на моей пневматике прицел часто сбивался после выстрелов. И это не только у меня так. Витая или газовая пружина прицел расстраивает . Только пристрелял через время опять пульки летят куда попало.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Когда стояла оптика
оптика гамо розрахована на віддачу пневматики, а на самій гвинтівці стоїть упор з м'яким пружним наповнювачем для оптики. так і стріляю вже багато років, ну звісно не без того, що підводжу іноді та коригую. але гвинтівка не спортивного напрямку, а господарського в селі
 
Зверху