Так, вірю. Бували теплі осені і при цьому залишалась кормова база голуб не відлітав до листопада.19 октября)))
Ігоре воно то так.Але з нашими керовніками можна чекати шо хочеш.Хоча я дуже сумніваюсь що якщо дозволять тільки перепела то не факт що будуть минати качку.За вересень може говорити людина далека до полювання. Полювання на перо включає не тільки водоплавну дичину. А у вересні по нашій області перепілка уже скотилась а дикий голуб уже на старті. Були роки коли в кінці вересня голуб уже відлітав. А перепел уходив ще на прикінці серпня. Тому думаю що відтермінування на вересень не має логіки.
Лягавих та спаніелів?Хороша новина для власників лягавих
Так.Лягавих та спаніелів?
Вітаю, Шановний! Так, що чути?.. Вже багато! Ось вже наше екологічне міністерство зареєструвало наказ про затвердження лімітів та норма добування у Мінюсті! Але наказ ще не набрав (ну, на першу половину дня) чинності через неопублікування. Накази користувачами (думаю - всіма) підготовлені. Але, думаю, що через не набрання чинності наказом про затвердження лімітів та норм, вони не всі погоджені в областях у держочільників.Доброго дня шановні. Так, що ж все-таки чути стосовно відкриття полювання?
Олексійовичу, дак при чому тут мисливці до спеки в серпні?Ну чого в нас так як тільки жара так мисливці винні. Мисливцям в угіддя зась. А як ті козли, що палили Чорнобиль, так там ніхто нічого не контролює і нікого не шукає.І, як нерідко бувало, на вулиці жара, за яку у серпні може "відповісти" мисливець
Мисливці,можливо, й не до чого! Але прецеденти є, і не один, коли за всіх віддувалися мисливці...Олексійовичу, дак при чому тут мисливці до спеки в серпні?Ну чого в нас так як тільки жара так мисливці винні. Мисливцям в угіддя зась.
Так в нас завжди.Десь щось.Винні мисливці.Не ту страну назвали...Мисливці,можливо, й не до чого! Але прецеденти є, і не один, коли за всіх віддувалися мисливці...
Ми самі робимо і саму країну, і свої вчинки!!!Так в нас завжди.Десь щось.Винні мисливці.Не ту страну назвали...
Згідно із п. 3.5, маєте право на першочергове придбання відстрілки. Що - мало?!.А, що стосовно четверга для власників лягавих собак?
От мені завжди було цікаво хто придумує такі ціни?Чому людина яка не встигла заплатити внески раніше має переплатити після 1 липня?Я знаю,що по статуту я маю це зробити ще в січні,але я за кордоном і приїду саме в липні,чому я маю переплатити 100 грн? І ціна на наступний рік вже буде рости від позначки у 600 грн. Така сама дурня з цінами на разові відстрільні картки,хто придумує ці ціни і чому вони різняться у кожній області у нас все ж таки всеукраїнська організація,чи як? Полювання знову перетворюється з хоббі простого народу,у забаганку багатих,бо ще трохи і більшість мисливців не зможуть витягнути з сімейного бюджету кошти для полювання,на тлі тотального зубожіння населення гнати такі ціни як мінімум нерозумно і як максимум безсовісно! Що добивається УТМР? Хочете вигнати рядового мисливця з угідь? Чому щорічно ростуть ціни на членські внески і відстрільні картки,за що ми платимо? За пусті угіддя? Хай наша рідна Вінницька обл.організація на чолі з паном Карвацьким дасть відповідь на ці питання! Де дичина випущена в угіддя,де охорона угідь? У нас в Барському районі весною випалили всі очерети і долини,де були єгеря? Хто покараний? На що полювати, якщо качці не було де гніздитися?Навчилися дерти гроші,а в угіддя порожні!
при наявності сезонної картки на хутрового звіра картку на пернату дичину треба подовжити (печатка роспис на картці.-безкоштовно) і можна полювати до 27грудня на пернату дичину.Доброго дня! Скажіть будь-ласка стосовно Постанови №7 від 10 червня 2020р. п.3.
Якщо я придбав відстрільну картку на пернату дичину Тиврівського району, а відстрільну картку на хутрового звіра придбаю Немирівського району, чи зможу я полювати на пернату дичину до 27.12.2020р. в Тиврівському районі?