В Україні спростять процес обігу зброї

old hunter

Снайпер
https://ukranews.com/ua/news/940483...eyestr-zbroyi-shho-mayut-robyty-yiyi-vlasnyky

не знаю, оно в Клименка працює... в підсумку, якшо я правильно все зрозумів, то чергове ружо приїде до власника смартфону додому з усіма папірами і щирою подякою від ДС? :D :D :D
Дільничний принесе та запропонуе селфі зробити.:)
 

alfaserg

Мисливець
Работает, данные подтянулись через пару дней, может и раньше, но я повторно зашёл и вуаля всё отобразилось.
 

Zabar Andrij

Мисливець
а в мене навпаки все пропало, пише немає даних по зареєстрованій зброї)
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Работает, данные подтянулись через пару дней, может и раньше, но я повторно зашёл и вуаля всё отобразилось.
і шо то вам дало позитивного? як у вас поділилось життя на ДО та ПІСЛЯ?
а в мене навпаки все пропало, пише немає даних по зареєстрованій зброї)
то не треба було писати, шо все добре та працює, вони почитали і зробили всім однаково - не працює ні в кого! :D :) :)
 

old hunter

Снайпер
і шо то вам дало позитивного? як у вас поділилось життя на ДО та ПІСЛЯ?
Ну як.
От треба тобі (ну забув, бувае) пригадати а якаж в тебе зброя є. То треба було дозвіл шукати, дивитись шо там, а якщо не дома, а якщо дозволів декілька, до зовсім біда.
А зараз достав смартфона, і вже знаеш скільки в тебе стволів та яких.
Ну зручно ж, скажіть. :)
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
і в мене запрацював
через закордонний паспорт
 

ldkukr

Снайпер
всім однаково - не працює ні в кого!
Працює, передивіться профіль там можливі помилки, але як і казав раніше є помилки реестру, в мене одна рушниця має 2 стволи, у реєстрі 1.
Той реестр більше не до власників зброї, то треба Державі. Я про свою зброю і так все пам'ятаю, мені не до чого. А ось "сервісом з оформлення" - монополії можливо кінець, хоча від бабла відмовитись не легко, скільки років "солодкого життя", вони щось вигадають, "діти чекати не можуть" :). Ібіс вже пропонує "допомогу з оформлення" за півтори тисячі, в чому там сервіс не поняв, до купи зібрати мої документи :cool:
Без закону про зброю, все це імітація бурної діяльності. Але нічого не робити теж не варіант. Короче кажучи, як в мультике "Улыбаемся и машим" :)
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
А зараз достав смартфона
Працює, передивіться профіль там можливі помилки, але як і казав раніше є помилки реестру, в мене одна рушниця має 2 стволи, у реєстрі 1
в мене нема смартфона. в мене Нокія 2700 кнопочна. :)
Без закону про зброю, все це імітація бурної діяльності
О!!!!!!!!!!!!!! от після цих слів треба закривати цю тему!!! наскільки законним є реєстр зброї без закону про зброю!!! Розділ І кожного закону встановлює терміни та поняття які використовуються в законі, тобто нема закону - нема термінів, отже в такому реєстрі можуть бути і іномарки і заури і т.д. нема самого терміну "вогнепальна зброя", "мисливська рушниця" чи ще купа інших визначень (Наказ 622 не беру до уваги)
 

ldkukr

Снайпер
нема самого терміну "вогнепальна зброя", "мисливська рушниця" чи ще купа інших визначень
Хіба тільки цього, але я розумію що це: "геологорозвідка :) перед розробкою або затвердженням проекту будівництва". Там такий безлад, що без мата, там ну ні як, це тільки зовні, все по папочках. проблеми термінології що як називати мене м'яко кажучи, ні цікавє, якщо хтось видав сертификат на 50BMG як на мисливську рушницю, то можливо він був правий, бо для тих свиней що прийшли, краще не знайти, і він був "десь правий".
Нічого не робити теж не вихід, погано що цю роботу роблять ті хто повинен за цім слідкувати. Сам собі - хвоста гристе не буде. зараз всі кінці сховають. Це вже бачили, шо перший раз. Видали дозволів на зберігання та зареєстрували 100 одиниць, а по документах митний кордон проїхало 75 або 175. Вони сами на себе кримінал відкриють? Це припущення, але без реєстру це взагалі не підрахувати.
А стосовно, можливостей, бо в мене Нокия 2700, то як кажуть ваші проблеми :), Вам надають можливість, а ні примушують. Поки діє 622 Наказ, хоть нокия хоть айфон - по цимбалах :).
Як би Ми всі потім, не поминали цей 622 Наказ як най прогресивніший, та най зрозуміліший, бо все шо останнім часом роблять законотворці, виникає бажання зеленкою язика деяким намазати.
Реестр дороблять, а там подивимось, бережіть себе та Україну! З Повагою.
 
Останнє редагування:

Homa

Снайпер
Дозвільних казав, що їм треба буде перефоткати всю зброю (раком, боком і підскоком) і залити все в реєстр :D так, що хто продовжуватиме дозвіл в майбутньому готуйтеся тягти увесь арсенал до поліції.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
роблять законотворці, виникає бажання зеленкою язика деяким намазати.
бо при владі Швондєри і Шарікови...
Дурдом. Все для народу)))
велкам! помічні таблетки та сорочки за рахунок закладу!
А стосовно, можливостей, бо в мене Нокия 2700, то як кажуть ваші проблеми
то не проблеми - то переваги! діяких тобі вайберів, Дій, хреній фістінгбуків, токів і т.д. телефонують - хочу взяв, хочу нє. а бігати ловити інтернет по магазину, щоб розрахуватись на касі - то не моє. "я бібліотека в світі, де є інтернет" (с) (Дж. Кларксон)
 

pio

Мисливець
і шо то вам дало позитивного? як у вас поділилось життя на ДО та ПІСЛЯ?
У мене "не знайдено даних по зареєстрованій зброї". Разом з тим, проекти по типу Дії я використовую, зможу назвати 3-4 випадки коли мені це допомагає. Так, я позитивно ставлюсь до цього електронного реєстру, буду пробувати користуватись, коли знадобиться!
 

Zabar Andrij

Мисливець
в тому й проблема, що старі розповідають молодим як краще треба жити
не хочуть мої діти стояти в чергах, де можна все зробити нажав ОК на смартфоні і т.д
 

old hunter

Снайпер
не хочуть мої діти стояти в чергах, де можна все зробити нажав ОК на смартфоні
Воно то так, прогресс і все таке, повинно бути зручно.
От по темі, спробуйте подати документи в электронному вигляді на придбання зброї.
Через годину покличете дітей на допомогу, а ще через півтори-дві години (якщо дуже пощастить) натиснете оте ОК на смартфоні.

Поки мабуть в черзі зручнійше постояти, тим паче що в дозвільників я черг не бачив.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
де можна все зробити нажав ОК на смартфоні і т.д
ну то купіть хліба чи ліки в аптеці, коли немає світла, розрахуйтесь на заправці смартфоном, де немає терміналу (не дивуйтесь, таке є), сьогодні купував м'ясо в магазині - на касі табличка "розрахунок готівкою, термінала немає!". це реалії сьогодення, а не пердіння старих зморщених їжаків.
проти прогресу ніхто не проти, якби його не було - полювали б з луком та стрілами і то не факт, але має бути спочатку інфраструктура досконала, створені всі передумови, а не зроблений якийсь сирий продукт, який потім починають підганяти під існуючі реалії і можливості.
в свій час я і університеті писав курсову роботу від руки, але сам з книжок, зараз - натисканням кількох кнопок і в т.ч. "ОК" курсова скачена і гарно надрукована геть рамочка є, залишилось титулку зробити - прогрес йопта!. то який толк з нього - просто довбо..б вміє користуватись телефоном чи планшетом?!
прорив був би і прогрес, коли б гладкоствольну зброю вивели взагалі з дозвільної системи і вона б мала вільний обіг. зараз воздушки стріляють далі, ніж дробовик. на нарізне хай би була реєстрація - більша небезпека і все таке, але гладке... тим більше травмати...
імхо
 
Зверху