Цікаво та насичено проходить в вас комендантська година в Чернігові.
Це при тому ,що в військовий час 220 тис. особового складу МВС ( і не тільки вони) отримують доплату до зп в розмірі 30 тис. , а комендантську годину виходить забезпечувати нікому, при тому що на передовій і не тільки не вистачає багато чого!!!!! Владі видніше.....
Для початку дозволили б усім громадянам зберігання та носіння травматичної зброї, оцінили б ефект по випадкам застосування та загального рівня злочинності. А потім після зроблених висновків приймали б рішення щодо летального короткостволу.
Я особисто був власником ПМР протягом 6 років, а потім продав і абсолютно нічого не втратив. Ряд поколінь влади не прийняти рішення про легалізацію зброі і на це вважаю були суттєві причини. Маючи досвід роботи в п/о органах протягом 22 років бачив чимало різних ситуацій з застосуванням зброі , а тому вважаю, що наша законодавча база не готова до цих кроків( про суспільство окрема думка). Той , хто міг собі фінансово дозволити травмат однозначно дозволить придбати і бойову зброю( яка буде дещо дорожче), однак ні та, ні інша на мою думку не зможуть вирішити проблем з ворогом, який зараз на нашій ЗЕМЛІ!!! Я особисто не приймав участі в голосуванні, оскільки вважаю, що дане питання потрібно вирішувати в мирний час, а не в емоційно військовий! Як приклад; сам був в добровільній ТРО( не контракт) і членам роздали АК просто так( навіть без особистих даних і не дивлячись на особистість), а потім довго не змогли зібрати ті АК!!! Я це веду до того, що до майбутніх власників вогнепальноі зброі( короткоствольноі) повинні бути ще більші вимоги в плані отримання дозволу і тд. Давайте переможемо в війні, допоможемо Арміі ( хто як може), а потім будемо розбиратися з короткостволами...ІМНО...
Я не хочу бути рабом придурка зі зброєю
І таких не мало! Повірте!