Как то ветка кулинарии и без темы о Перепелах...
Все отлично, запекались, вернее томились при 100 градусах. Хотите более запеченым, градусы Вам в помощь)))).А чего выглядят как не доготовленные ??? )))
Да, у товарища фермах своя.Перепел домашний?
вони як добрі куріпки в розміріПерепілка в чавуні). Хоч і домашній але таки перепілка).
Ні в які порівняння не йде польова перепілка та свійська ...тримав ,вирощував то знаю !Зовсім інший смак ,зовсім інший аромат і взагалі вони різні !"Перепілка в чавуні). Хоч і домашній але таки перепілка).
Згоден, але зараз такі часи, й домашня піде.Ні в які порівняння не йде польова перепілка та свійська ...тримав ,вирощував то знаю !Зовсім інший смак ,зовсім інший аромат і взагалі вони різні !"
перев'язані як свати!Домашні
То знайомий там по своєму рецепту. Але дуже смачні.перев'язані як свати!
Володя ,тема то рецептурна ,а не на краще фото приготованого перепела))).То знайомий там по своєму рецепту. Але дуже смачні.
Знайомий робить так: сіль(за смаком) розводить у холодній воді, потім заливає перепілок, маринує добу, потім в цьому ж маринаді проварює, а проварює ледь доводить до закіпання, дає повністю остинути і в коптилку хоч гарячу хоч холодну.Володя ,тема то рецептурна ,а не на краще фото приготованого перепела))).
Так саме можна іншу дичину готовити в залежності від її величини та часу маринування. Мясо небуде жорстким.Знайомий робить так: сіль(за смаком) розводить у холодній воді, потім заливає перепілок, маринує добу, потім в цьому ж маринаді проварює, а проварює ледь доводить до закіпання, дає повністю остинути і в коптилку хоч гарячу хоч холодну.
Саме так. Сам таким способом ніколи не готував, але в товариша завжди дичина смачна та м'яка.Так саме можна іншу дичину готовити в залежності від її величини та часу маринування. Мясо небуде жорстким.
Уся суть в попередній термічній обробці .тобто відварити до певного стану але так щоб шкіра була ціла і мясо чуть приварене. Таким чином навіть навіть ковбасу готовлять.Саме так. Сам таким способом ніколи не готував, але в товариша завжди дичина смачна та м'яка.