так.Тобто тільки заява. Так ? Без мед. комісії і всього іншого.
так.Тобто тільки заява. Так ? Без мед. комісії і всього іншого.
При продовженні дозволу пишеться заява.Чинними НПА така заява не передбачена.
Місцеві забаганки.
Раджу придбати звичку, коли в вас щось вимагають спитати згідно якого нормативно-правового акту їх вимога.
А якщо просять, то то вже вам вирішувати задовольнити просьбу чи ні.
А куди б вони не дзонил, в департамен чи рельсу результат буде однаковий.
Ні там ні там не знають законодавства України.
Роблять як їм зручно а відповідно не зручно громадянам.
Так. Я також десь ( не пам'ятаю де ) читав, що дія дозволу буде продовжена до закінчення дії воєнного стану + 10 днів, після подання заяви. Але ж, заява це лише 5 хвилин часу і ніяких матеріальних затрат. Тобто - нормальний варіант.При продовженні дозволу пишеться заява.
То може підкажете яким документом така заява передбачена.При продовженні дозволу пишеться заява.
Так . Потрібно поліс страхування. Страхова ког "Княжа" спробуйте. Мені , принаймні в відділенні стр "княжа" сказали що тільки вони надають таку послугу. Інші не пройшли ліцензію , чи відмовились ... ХзУсім добра! Скажіть, страхування ще досі треба при продовжені дозволу? Син збирає папери,звернувся в декілька страхових,кажуть не надають таку послугу із весни..
Але, ціна на вчора 300 грн. заплатив. Три роки тому 51 грн. ))Так . Потрібно поліс страхування. Страхова ког "Княжа" спробуйте. Мені , принаймні в відділенні стр "княжа" сказали що тільки вони надають таку послугу. Інші не пройшли ліцензію , чи відмовились ... Хз
Дякую. Схоже на те...бо до "Княжа"не дійшов..а три страхові відмовили, навіть ТАС..Так . Потрібно поліс страхування. Страхова ког "Княжа" спробуйте. Мені , принаймні в відділенні стр "княжа" сказали що тільки вони надають таку послугу. Інші не пройшли ліцензію , чи відмовились ... Хз