Дозвіл на зброю та Мисливський квиток

кей

Мисливець
Чинними НПА така заява не передбачена.
Місцеві забаганки.
Раджу придбати звичку, коли в вас щось вимагають спитати згідно якого нормативно-правового акту їх вимога.
А якщо просять, то то вже вам вирішувати задовольнити просьбу чи ні.

А куди б вони не дзонил, в департамен чи рельсу результат буде однаковий:).
Ні там ні там не знають законодавства України.
Роблять як їм зручно а відповідно не зручно громадянам.
При продовженні дозволу пишеться заява.

VS1975

Снайпер
Так. Я також десь ( не пам'ятаю де ) читав, що дія дозволу буде продовжена до закінчення дії воєнного стану + 10 днів, після подання заяви. Але ж, заява це лише 5 хвилин часу і ніяких матеріальних затрат. Тобто - нормальний варіант.

томка

Снайпер
Усім добра! Скажіть, страхування ще досі треба при продовжені дозволу? Син збирає папери,звернувся в декілька страхових,кажуть не надають таку послугу із весни..

old hunter

Снайпер
То може підкажете яким документом така заява передбачена.
В Наказі №195 за заяви нічого немае.
Там дуже ясно написано, що всі дозволи вважаються дійсними до кінця военного стану.
І крапка стоїть в кінці речення.:)

Такі заяви існують тільки в хворому розумі дозвільників та їх керівництва.
А пишуть їз нажаль ті хто робе що скажуть.
Як в старі добрі часи "А нам председатель сказав......................................":D

Мишко К36

Слідопит
Усім добра! Скажіть, страхування ще досі треба при продовжені дозволу? Син збирає папери,звернувся в декілька страхових,кажуть не надають таку послугу із весни..
Так . Потрібно поліс страхування. Страхова ког "Княжа" спробуйте. Мені , принаймні в відділенні стр "княжа" сказали що тільки вони надають таку послугу. Інші не пройшли ліцензію , чи відмовились ... Хз

Мишко К36

Слідопит
Так . Потрібно поліс страхування. Страхова ког "Княжа" спробуйте. Мені , принаймні в відділенні стр "княжа" сказали що тільки вони надають таку послугу. Інші не пройшли ліцензію , чи відмовились ... Хз
Але, ціна на вчора 300 грн. заплатив. Три роки тому 51 грн. ))

томка

Снайпер
Дякую. Схоже на те...бо до "Княжа"не дійшов..а три страхові відмовили, навіть ТАС..

Зверху