Допоможіть вибрати пневматичну гвинтівку.

иж 18

Снайпер
Я ничего против пневматики не имею, но если брать подобный девайс и рассматривать цену в 5000-5500, то не лучше уж глянуть в сторону недорогой мелкашки?ИМХО
Мелкашка это классная штука, но в населённом пункте особо не постреляешь, пневматика мощная тоже представляет опасность но не на столько, в этом да и в стоимости выстрела пневматика как по мне имеет преимущество. И разрешение делать не нужно.

ПИЛЬНУЙ

Мисливець
Я ничего против пневматики не имею, но если брать подобный девайс и рассматривать цену в 5000-5500, то не лучше уж глянуть в сторону недорогой мелкашки?ИМХО
Довго я придевлявся і прицінювалися до мілкаша хотілось дуже і зараз хочу...
Ну не так все просто ( у нас дозвільних тугий І щоб у нас в районі зробити дозвіл на мілкаша то це такий головняк:eek: що ні хто із смертних не береться його робити, таї в уоор поті скажуть що ага вже нарізняка взяв точно браконьєр) то краще пневматику, і дешевше і спокійніше.
Як що все буде гуд то 01.08.19 планую стати власником пневматичної гвинтівки.:)

Fonex

Снайпер
Ну не так все просто ( у нас дозвільних тугий І щоб у нас в районі зробити дозвіл на мілкаша то це такий головняк:eek: що ні хто із смертних не береться його робити
Были у меня проблемы с разрешиловкой(при прошлом разрешителе, сейчас норм мужик), пришлось звонить вышестоящим товарищам его, допек...Вы живете один раз и мелкашку по Закону Вы имеете право приобрести(как впрочем и калибр 50 БМГ), чего смотреть на мурла какого-то...
уоор поті скажуть що ага вже нарізняка взяв точно браконьєр
То их проблемы, что они скажут...Пусть тоже читают законодательство...

иж 18

Снайпер
Довго я придевлявся і прицінювалися до мілкаша хотілось дуже і зараз хочу...
Ну не так все просто ( у нас дозвільних тугий І щоб у нас в районі зробити дозвіл на мілкаша то це такий головняк:eek: що ні хто із смертних не береться його робити, таї в уоор поті скажуть що ага вже нарізняка взяв точно браконьєр) то краще пневматику, і дешевше і спокійніше.
Як що все буде гуд то 01.08.19 планую стати власником пневматичної гвинтівки.:)
Не забудьте потом похвастаться:)

ПИЛЬНУЙ

Мисливець
Были у меня проблемы с разрешиловкой(при прошлом разрешителе, сейчас норм мужик), пришлось звонить вышестоящим товарищам его, допек...Вы живете один раз и мелкашку по Закону Вы имеете право приобрести(как впрочем и калибр 50 БМГ), чего смотреть на мурла какого-то...

То их проблемы, что они скажут...Пусть тоже читают законодательство...
На даний момент мій товариш жде дозвіл на придбання рушниці. Мій товариш плотно спілкується з братом дозвільника добре знає дозвільника так як сам носить пагони, робив раніше дозвільнику ГАРНІ підгони, а той вже 2 місяці дурня клеє і на телефон не відповідає. То у в області бланків немає, то я у відпустці, то ще щось.
То я і не хочу ходить кланятись і просить, до не відповідального ЧЛЕНА мвс

Fonex

Снайпер
На даний момент мій товариш жде дозвіл на придбання рушниці. Мій товариш плотно спілкується з братом дозвільника добре знає дозвільника так як сам носить пагони, робив раніше дозвільнику ГАРНІ підгони, а той вже 2 місяці дурня клеє і на телефон не відповідає. То у в області бланків немає, то я у відпустці, то ще щось.
Так тут не кланяться надо, а писать официальные письма и докладывать его вышестоящему начальству...

ПИЛЬНУЙ

Мисливець
Так тут не кланяться надо, а писать официальные письма и докладывать его вышестоящему начальству...
Так це ж донос...
Тоді будуть неприємності, задовбуть різними перевірками, кому воно треба.
Будемо надіятись що може колись поміняють його і поставлять когось адекватного.
Бо до нього був дозвільник золота Людина, поважали більшість мисливців нашого району.

Fonex

Снайпер
Так це ж донос...
Тоді будуть неприємності, задовбуть різними перевірками, кому воно треба.
Слушайте, человек поставлен на важную должность в системе Нацполиции, получает з/п с бюджета.., и так халатно относится к своим обязанностям...Какой донос???Вы, хозяин-барин, но...

ПИЛЬНУЙ

Мисливець
Слушайте, человек поставлен на важную должность в системе Нацполиции, получает з/п с бюджета.., и так халатно относится к своим обязанностям...Какой донос???Вы, хозяин-барин, но...
НО...
Перших два роки думали що ще не вкурсі що робити, потім думали що може треба зразу благо дарить а не після оформлення паперів, потім всі були в недорозумінні :rolleyes: людину благо дарять а він не робить своїх обіцянок, не відповідає за слова, тоя як з таким пиньком можна про щось домовлятися. Скільки моїх друзів попортили собі нерви... я поки що не хочу.

Ohotnik47

Слідопит
Я офігіваю!
Колись, ще по молодості, придбав з рук рушницю, яка була зареєстрована в іншій обл. попередньо порадившись з дозвільником - сказав купуй, зареєструю.Як дійшло до діла - почав водити за носа. Я місяць почекав, а потім плюнув і поїхав у дозвільну до Київа - думаю будь-що буде.В результаті за півдня зняли з обліку в іншій обл. і зареєстрували на мене і дозвіл зразу видали, пластиковий, а дозвільнику передзвонили і сказали щоб поставив на облік у районі.Він потім довго мене розпитував хто в мене там є, а я навіть імен тих працівників не знав.
Буксує район - треба їхати в облась, і так далі, це вони повинні прогинатись а не ми, вони нам зарплату не платять.

tyrist 1945

Тигр
Дякую за під казки.
Просто при виконанні всіх вимог дозвільна СЛУЖБА не має права відказати вам в купівлі зброї. І дозвільник сам не має права вирішувати долю вашого бажання. Не ми для нього, а він для нас.

ПИЛЬНУЙ

Мисливець
Просто при виконанні всіх вимог дозвільна СЛУЖБА не має права відказати вам в купівлі зброї. І дозвільник сам не має права вирішувати долю вашого бажання. Не ми для нього, а він для нас.
Так було при попередньому дозвільнику, той був порядний і за свої слова і вчинки відповідав, а цей морозко дурня клеє при чому не має різниці хто до нього прийшов, а як що йому хтось зверху постукає то він потім каже ти що не міг почекати, для чого було йти до вище стоячого керівництва, ( та можна чекати ну не 2-3місяці ) і даже після того коли йому постукають він все одно морозко і хрен його де знайдеш, і на телефон він не відповідає. От такий він КОЗАК:cool:

Fonex

Снайпер
Так було при попередньому дозвільнику, той був порядний і за свої слова і вчинки відповідав
Так должно быть всегда!А если "...кто-то, кое-где, честно жить не хочет...", то "...значит с ними нам вести незримый бой - так назначено судьбой для нас с тобой, служба - дни и ночи...":):):)

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

Varjag229

Снайпер
Для ПИЛЬНУЙ, - на рахунок Вашого дозвільника, який навіть після "подяки" не відповідає за свої слова - спершу сходіть до начальника райвідділу й повідомте йому усно. Скоріш за все тихенько переведуть в іншу службу, а може й запропонують звільнитись із поліції.
Якщо ж не спрацює - тоді - їхня внутрішня безпека, або, як варіант, лист міністру внутрішніх справ з посиланням на пункти інструкції, затвердженої його наказом №622, які ігнорують його підлеглі, з долученням копій документів, пов'язаних з невдалою спробою отримати дозвіл у районі.
П.С. Рік тому у м. Києві останній варіант спрацював (до міністра не слав, - просто показав начальнику дозвільної та начальнику райвідділу вже надрукований лист з додатками).
В перший приїзд на усні посилання, що в них редакція Інструкції застаріла та щоб чинний варіант вони почитали на zakon.rada.gov.ua - мене проігнорували, посилаючись, що "вчора завернули хлопців з Вінниці та Одеси" (хотіли гербову печатку райвідділу на дозволі, при тому, що райвідділи по всій Україні вже не мають статусу юридичної особи, а відповідно гербові печатки знищені).

Зверху