Допоможіть визначити

Статус
Закрита.

Pavlo1987

Новачок
Вітання колеги . Маю рушницю німецького виконання з специфічним кріпленням оптики . В кого не питав ніхто не може визначити назву і наявність в продажі бажаного кріплення . Підскажіть де таке можна знайти . Дякую .
 

Вкладення

Pavlo1987

Новачок
Мене не назва цікавить і що це за кріплення . Ласточкін хвіст але з фіксатором ( де придбати чи хто може виготовити кріплення для оптики )Просто потрібно хто таке бачив . А рушниця зімсон і горизонтально комбінована . Гладкий і нарізний.
 

Pavlo1987

Новачок
питання стоїть в іншому яке кріплення бо дуже схоже на те що є на чеських / а на рахунок рушниці скажу одне тут половина не бачила комбінованих горизонталок
 

Pavlo1987

Новачок
триндіти не мішки носити / питання в темі і виключно мене цікавить саме воно
 

w.w.greener

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Звичайний ластівячий хвіст з фіксатором зліва
( кріплення під оптику теж було кустарне саме під цю ласту) тому потрібно знов його виконувати і підганяти під те що є
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Була звичайна горизонталка.Вставили нарізну вставку,зробили до неї екстрактор і стала горизонталка комбінахою.Тут немає нічого особливого.А на рахунок кріплення оптики Грінер чітко все сказав.Хочете поставити на неї оптику,з урахуванням "ластохвоста",в майстерню і робити кріплення оптики до нього.Такого оригіналу зараз не знайдете.
 
Останнє редагування:

Арго

S-Moderator
Команда форуму

tyrist 1945

Тигр

Арго

S-Moderator
Команда форуму

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Але кріплення на 99 відсотків чешське
Ігор,німецьке,а використовувалось в тому числі і на чеській післявоєнній зброї!!!Бачив на довоенній комбінасі,зараз і не пам'ятаю виробника,таке кріплення і з оптикою на ньому!!Рік випуску був 1938!Чехи тоді ще не родились для таких ластохвостів.
 

Pavlo1987

Новачок
В цієї рушниці був комплект з двох стволів один комбінашка майже не стріляна і гладкий котрий вже згнив можна так сказати . Все під одним номером а виготовлення і штампи одинакові на гладкому і на нарізному тільки колодка отто
 
Статус
Закрита.
Зверху