Так вони не їм і призначались.буклети "Разноекспорта" були доступні далеко не всім громадянам СРСР
Так вони не їм і призначались.буклети "Разноекспорта" були доступні далеко не всім громадянам СРСР
А, а, а ... А кому тоді?Так вони не їм і призначались.
иностранцамА, а, а ... А кому тоді?
Не від зборщика, а його стану))) Тверезий - ще штучник. Випивши - це серійні зразки! Ну а те, що ти бачив - то звиняй, не було за що похмелитисяКонкретно на іж-54 , залежить від зборщика , бачив в стані нової в розібраному стані аналогічно запавший болт. Пишу , те що бачив.
По цій причині свого часу перейшов з іж 54 на іж 26. Хоча Іж 54 по зовнішньому вигляді і конструктивно мені більше подобаєтьсяХотел цевье пошире, на ИЖ-54 узкое
А я себе просто заказал(пока можно было)на ижевском заводе новое чуть пошире цевьё на ИЖ-54 и теперь никаких проблем.Попробовал ставит цевье от ИЖ-26 на свой ИЖ-54, не оделось. Хотел цевье пошире, на ИЖ-54 узкое.
А железо цевья от ИЖ 54 не село на цевье ИЖ 26, выборка в дереве больше и отверстие одно не совпадает.
Наскільки це виправдано - дивіться самі.До більш широкого цевья перейшли, навіть, на деяких марках німецьких рушниць
Говорив мені Майстер, який робив широке цевйо на мій 54-й: так намучився, що краще б я тобі 2 приклади зробив, замість нього!Якщо так "горить",то цівку зробити самому не думаю що є проблема.Головне-час і натхнення)))
Можливо то не майстер,а тесляр..)))Говорив мені Майстер, який робив широке цевйо на мій 54-й: так намучився, що краще б я тобі 2 приклади зробив, замість нього!
Один з двох найкращих Майстрів, на той час, Чернігова. Його рук дерево використовую на своїй рушниці уже не перше десятиріччя. Цевйо коробчатого, глибокого типу дуже непросто якісно припасувати до стволів. По вузьким цевьям питань немає.Можливо то не майстер,а тесляр..)))
Яким шротом стріляєте зайця?ИЖ-54 + дратхаар = схема так же рабочая)))) Переглянути вкладення 821742 Переглянути вкладення 821743
А що змінить відповідь, якщо до цього Ви успішно добували своїм номером шроту (а в цьому не маю сімніву) інфа ні про щоЯким шротом стріляєте зайця?
Я добував зайців від 4 номера і до 0000. Цікаво, якими номерами користуються інші власники 54-к.А що змінить відповідь, якщо до цього Ви успішно добували своїм номером шроту (а в цьому не маю сімніву) інфа ні про що![]()