ИЖ 54 глазами владельца

Hunter 79

Слідопит
Ось так виглядає , зріз стволів штучного експортного ІЖ-27Е (планка не винтильована) у порівнянні з курківкою ТОЗ МЦ-9К , на якому на замку цив,я штихелем поверх завитушок нанесений ,,знак,, , ,,символ,, ,,лілії,, , хоча він там абсолютно не в ,,тему,, , як і у випадку з МЦ 21-12 , так і на скобі штучного експортного ІЖ-12 - нанесена лілія не ,,вписується,, ні в сюжетну гравіровку і відрізняється типом нанесення відносно решти гравіровки , і в принципі у тому місці на штучниках цих моделей має бути номер рушниці .

Вкладення

Hunter 79

Слідопит
Також нанесений ,,знак,, , ,,клеймо,, , ,,символ,, ,,лілія,, на МЦ 21-12 1985р.в. явно не рядового , і теж не дуже там ,,вписується,,

Вкладення

kef

Зброяр
Занесіть хто небудь свого іжа 54 до гравера нехай понамальовує тих лілій де тільки можна.Виставте тут в темі і трощіть списи хоть цілу ніч.
Ось цю можна прикріпити на ложу ...;)

Вкладення

Останнє редагування:

Тратата

Мисливець
От і знову Ви " Зірка проекту"......серед нашого шановного товариства " буйно та тихо помішаних....."

https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Стальная-дробь-скоро-станет-реальносьтью.42220/
Тут на перших сторінках і фото саме того мц-2112 з "лілією", але то не та лілія, що "лілія" :)
Зараз на чоках тих же "мр" пишуть "steel shot". Ширші і трошки інша геометрія переходу
А чому 2112 не обговорювати в іншій темі?

1gena73

ветеран форуму
надійна команда

Охотник77

Снайпер
Товаріщі з "секты" по іншому вже і не назвеш) обожнювачів іж54 велике прохання не тре бігати за мною по темам і кідатись своїм лайном я вже промовчу як ви пишете своє фе в темі продажу! по поводу імпортоної зброї) бо я визказав в темі Обговорення!!! свій досвід і те що бачив а хто не в змозі сприймати таку інфу про совкову зброю то це ваші проблеми)

лисиця2

Слідопит
СССР зброя то є супер,шо не кажіть,одне що вміли зробити то зброю,машини побутова техніка то так,но по зброї вони на той час .,..голанд и голанд і перде,не дурно всю колекцію ЦКИБ в себе тримають...

old hunter

Снайпер
Зброя як зброя на мій погляд. Не супер але й не погана.
З чим порівнювати.
Ця тема була створена для мисливців які мають в користуванні модель ІЖ-54.
Поділитись особливостями конструкції, досвідом користування на полюваннях, тощо.
Судячи з кількості сторінок, обговорення було цікавим для користувачів.
Дехто заходим в тему нагадити та подратувати інших, не приносячи конструктиву та розумних думок.
Ну то скорійше від невеликого розуму та браку виховання.
А тема буде далі жити, і нехай.

лисиця2

Слідопит
Не знаю, но є інформація,що такі фірми скупили рушниці ЦКИБ СОО для дослідження ,диму без вогню не буває,значить щось пахне,)))

лисиця2

Слідопит
Знайшов первоісточнік такої інформації
10 лет не просто дурака валяли,а научились при помощи электрохимического катода получать профиль ствола,обеспечивающий закрытия не ниже 92 долей из стодольной мишени,при приемоздаточных испытаниях ружья. На Перде и Голанде не просто так имеют полную коллекцию оружия МЦ ,они там в Англии с головой дружат.

Зверху