ИЖ 54 глазами владельца

север

ветеран форуму
надійна команда
Грамотєєям: ось колодка Зауера, модель 8, у розрізі: Що у неї спільного з колодкою ІЖ-54?! "КопіІя" Зауера .Яка копія???!!!!

Очі РОЗЗУЙТЕ!!! Якщо розуміння немає! Понабирались з ворожих сайтів інформації і видаєте себе за розумників. Дивіться і аналізуйте! З першоджерел!

1735831824487.png

ІЖ-54

1735832096467.png

Земля і небо!

Останнє редагування:

Охотник77

Снайпер
Вже появилось і в мене)
Понабирались з ворожих сайтів інформації
Такі да бо ця історія тягнеться з часів совка а то ще ті ворогі) А якщо серйозно то механізм колодкі Зауєра куди простіший і надійніший навіть на фото

Останнє редагування:

иж 18

Слідопит
Грамотєєям: ось колодка Зауера, модель 8, у розрізі: Що у неї спільного з колодкою ІЖ-54?! "КопіІя" Зауера .Яка копія???!!!!

Очі РОЗЗУЙТЕ!!! Якщо розуміння немає! Понабирались з ворожих сайтів інформації і видаєте себе за розумників. Дивіться і аналізуйте! З першоджерел!

Переглянути вкладення 913001

ІЖ-54

Переглянути вкладення 913002

Земля і небо!
Про Иж 49 говорят что копия

kef

Зброяр

Переглянути вкладення 913001

ІЖ-54

Переглянути вкладення 913002

Земля і небо!
Так. копія совкопрому. І не більше. Яка розпочалася з іж 49 та зі змінами перейшла в іж 54.
Іж 54 це є самостійна модель чи все ж таки в основному перекомунізмозпизджена з вісімки ?

вовцюгака

Мисливець
А що воно змінить,тобто самостійна модель чи ні? Стріляє ,бій має добрий,чи вона ломуча,чи були проблєми окрім заміни бойових пружин?А що має змінитися з Енсон-Ділі,чи щоб колодки були дуже різні?Зброя за останні 100 років змінилася,винайшли щось архі нове? Конструктор-"вдохновітель" усм Блазєра ф3 каже що нового нічого не винайшли.

Останнє редагування:

Охотник77

Снайпер
Во
Стріляє ,бій має добрий,
Такі да, сруляє вона норм тіко коли її починають обожестволять) то вже інше як не крути бо дойшло б до ...бо не чим вона не краща од інших як не крути) якось так Брати Мисливці

Останнє редагування:

вовцюгака

Мисливець
Ні одна зброя не може бути "обожествлена",будь хоч то J.Perdey,чи інша. "Не сотворі сєбє куміра".

север

ветеран форуму
надійна команда
проблєми окрім заміни бойових пружин?
За 18 років інтенсивної експлуатації не чув про таку проблему. Зауважу, що я вже третій власник своєї рушниці, з 1957 року. У попередників вона теж не стояла у сейфі. Ніхто з них бойових пружин ніколи не міняв. Не було потреби.Тьфу-тьфу-тьфу! П.С. Спостерігаю і за іншими 54- ми, без проблем.

mulyavchik

Снайпер
За 18 років інтенсивної експлуатації не чув про таку проблему. Зауважу, що я вже третій власник своєї рушниці, з 1957 року. У попередників вона теж не стояла у сейфі. Ніхто з них бойових пружин ніколи не міняв. Не було потреби.Тьфу-тьфу-тьфу! П.С. Спостерігаю і за іншими 54- ми, без проблем.
В мого дядька ружик 55р.в.,в нього в експлуатації з 84,політ нормальний, нарікань на пружини не було ніяких,за всі свої вже 70 років рушниця навіть не розкручувалась.Так,стволи підгулявші,але працює все штатно,капсулі коле всі відмінно,без розбору

kef

Зброяр
В мого дядька ружик 55р.в.,в нього в експлуатації з 84,політ нормальний, нарікань на пружини не було ніяких,за всі свої вже 70 років рушниця навіть не розкручувалась.Так,стволи підгулявші,але працює все штатно,капсулі коле всі відмінно,без розбору
Все залежить від власника. Того іжа 54 хватить і на сотню років і більше. У мене є Зауер з 1929 року та француз /лефоше/ якому вже більше сотні років і заміна була у нього лише бойків та пружин /метал зтерся /. А в іжу 57 від попереднього власника кручені брандтрубки /напевно заміна бойків була через холосте кляцання/.
Так що нас ці рушниці переживуть і будуть мати нових власників.

Зверху