ИЖ 54 глазами владельца

Volodia Hirniak

Мисливець

лисиця2

Мисливець
Фігня це все ,треба просто вміти стріляти,а які там пайки,труби,і т д.це для делентантів,гарний охотнік робе свою роботу по повні,а шукати якісь мікрометри, міліметри,шо там стволи були такі,а там такі,пайка,...

Тратата

Мисливець
Фігня це все ,треба просто вміти стріляти,а які там пайки,труби,і т д.це для делентантів,гарний охотнік робе свою роботу по повні,а шукати якісь мікрометри, міліметри,шо там стволи були такі,а там такі,пайка,...
Цей відгук форумчанина можна трактувати так: " Секс- це ху..я!!! Головне- засунути...і "цвіркнути"!!! Одягнути труси....і на бокову.....!!! А була то ДУПА чи ВАГІНА.....похер!!! Головне ..."ПОСТРІЛ"

Тратата

Мисливець
Цей відгук форумчанина можна трактувати так: " Секс- це ху..я!!! Головне- засунути...і "цвіркнути"!!! Одягнути труси....і на бокову.....!!! А була то ДУПА чи ВАГІНА.....похер!!! Головне ..."ПОСТРІЛ"
Вік живи....,вік навчайся...!!!

Охотник77

Снайпер
трохи раніше рекомендував же я.....,- не маєш на своєму обліку ІЖ-54 - " не ПІДСКАЗУЙ
Фігня це все ,треба просто вміти стріляти,а які там пайки,труби,і т д.це для делентантів,гарний охотнік робе свою роботу по повні,а шукати якісь мікрометри, міліметри,шо там стволи були такі,а там такі,пайка,
Хлопці а видайте ще щось такого на умняку ато скукота на форумі))

Після війни побачимо які виключити із вжитку бо закон про металевий шріт дише в потилицю так як Україна семимильними кроками шагає в Євросоюз)
Заборона свинцевого шроту стосується лише водно-болотних угідь міжнародного значення...

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Заборона свинцевого шроту стосується лише водно-болотних угідь міжнародного значення...
Як це проконтролювати? Хто буде контролювати набої і що в них? Або держава виділить кошти на мисливське господарство))))))))?

old hunter

Снайпер
Як це проконтролювати? Хто буде контролювати набої і що в них? Або держава виділить кошти на мисливське господарство))))))))?
Мабудь ті хто до цього контролював 3 чи більше набоїв в папівавтоматі, хто відстрілочні провіряв, рюкзати провіряв.....
Перевіряючи знайдуться, робити нікому:).

І да, ІЖ-54 гарна рушниця, трохи важка, але гарна:)

Varjag229

Снайпер
Інспектор державної екологічної інспекції з магнітом перевірить споряджені набої.
Якщо магнітиться - сталевий шрот, якщо відштовхується - вісмутовий.

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Інспектор державної екологічної інспекції з магнітом перевірить споряджені набої.
Якщо магнітиться - сталевий шрот, якщо відштовхується - вісмутовий.
))))))) Смішно, він експерт? В нього магніт сертифікований? На скільки повинен магнітиться? Залишок протектору інспектори не можуть виміряти, а ви хочете шрот в набоях, сміх тай годі

Охотник77

Снайпер
Останнє редагування:

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Коли ми перестанемо задавати питання "а чому так", "а чому я повинен виконувати якісь правила", "а хто перевірить", "а я буду робити як схочу", то тільки тоді можливо!!!!! настане час, коли ми зможемо себе хоча би умовно називати членами європейської спільноти.
Тільки коли це буде і на якій ми стадії зараз - хз :)

old hunter

Снайпер
на якій ми стадії зараз
В Международном валютном фонде определили, что Украина является самой бедной страной Европы по уровню ВВП на душу населения в 2024 году.
Украина получила 36 баллов из 100 возможных в Индексе восприятия коррупции (Corruption Perceptions Index – CPI) за 2023 год и теперь занимает 104-е место среди 180 стран.
Отака стадія.

Останнє редагування:

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
104-е место среди 180 стран.
Отака стадія.
Тема про вж-54, боюся щоб "свідки 54-тої" не налетіли.
Останнє місце в Європі - так ми і не в Євросоюзі. В принципі є бажання жити краще, тому і не стикаємося про це казати Європі.
Не полінувався, заглянув по посиоанню. "Європейська" Грузія, влада якої смокче у хуйла, має вищий рейтинг. Доволі сильна країна Турція - має нижчий рейтинг. Ні в Грузії, ні в Туреччині війни такого рівня як в Україні, немає. Так що градація так собі, на любителя, і складалася по якимось певним "індексам борщу" тощо.
Я суджу по собі. Якщо вдається в умовах війни зводити кінці з кінцями - то не так все погано в цьому житті :) Бувало гірше

Зверху