Вячеслав Вікторович
Слідопит
Або коли дійдемо до Іжевська.
Там вже нема кому їх робити))Або коли дійдемо до Іжевська.
Севера командируємо.Там вже нема кому їх робити))
Цей відгук форумчанина можна трактувати так: " Секс- це ху..я!!! Головне- засунути...і "цвіркнути"!!! Одягнути труси....і на бокову.....!!! А була то ДУПА чи ВАГІНА.....похер!!! Головне ..."ПОСТРІЛ"Фігня це все ,треба просто вміти стріляти,а які там пайки,труби,і т д.це для делентантів,гарний охотнік робе свою роботу по повні,а шукати якісь мікрометри, міліметри,шо там стволи були такі,а там такі,пайка,...
Вік живи....,вік навчайся...!!!Цей відгук форумчанина можна трактувати так: " Секс- це ху..я!!! Головне- засунути...і "цвіркнути"!!! Одягнути труси....і на бокову.....!!! А була то ДУПА чи ВАГІНА.....похер!!! Головне ..."ПОСТРІЛ"
трохи раніше рекомендував же я.....,- не маєш на своєму обліку ІЖ-54 - " не ПІДСКАЗУЙ
Хлопці а видайте ще щось такого на умняку ато скукота на форумі))Фігня це все ,треба просто вміти стріляти,а які там пайки,труби,і т д.це для делентантів,гарний охотнік робе свою роботу по повні,а шукати якісь мікрометри, міліметри,шо там стволи були такі,а там такі,пайка,
Заборона свинцевого шроту стосується лише водно-болотних угідь міжнародного значення...Після війни побачимо які виключити із вжитку бо закон про металевий шріт дише в потилицю так як Україна семимильними кроками шагає в Євросоюз)
Як це проконтролювати? Хто буде контролювати набої і що в них? Або держава виділить кошти на мисливське господарство))))))))?Заборона свинцевого шроту стосується лише водно-болотних угідь міжнародного значення...
Мабудь ті хто до цього контролював 3 чи більше набоїв в папівавтоматі, хто відстрілочні провіряв, рюкзати провіряв.....Як це проконтролювати? Хто буде контролювати набої і що в них? Або держава виділить кошти на мисливське господарство))))))))?
))))))) Смішно, він експерт? В нього магніт сертифікований? На скільки повинен магнітиться? Залишок протектору інспектори не можуть виміряти, а ви хочете шрот в набоях, сміх тай годіІнспектор державної екологічної інспекції з магнітом перевірить споряджені набої.
Якщо магнітиться - сталевий шрот, якщо відштовхується - вісмутовий.
Я в курсі а Ви знаєте що наші законодавці як завжди впереді планети всей і хочуть більше)Заборона свинцевого шроту стосується лише водно-болотних угідь міжнародного значення.
До повномаштабкі були в асортименті,навіть збирався прикупити для тестів,наразі не цікавивсявзагалі є в продажі набої з стальним шротом
В Международном валютном фонде определили, что Украина является самой бедной страной Европы по уровню ВВП на душу населения в 2024 году.на якій ми стадії зараз
Тема про вж-54, боюся щоб "свідки 54-тої" не налетіли.104-е место среди 180 стран.
Отака стадія.