kvedlin65
Мисливець
Частенько спавжнім завзятим риболовам трапляється впіймати коропа. Більшість з нас віддає його своїй кращій половині. А як вона його там готує хто знає. Їмо тай й їмо. Але з свого трофейного улова можна зробити гарну фірмову страву, якою не гріх буде похизуватися перед родиною та друзями.
ІНГРЕДІЄНТИ: 4 порції коропа, півсклянки олії, 2 зубки часнику, 100 г білого вина, зелень петрушки, 4 помідори, 2 столові ложки панірувальних сухарів, лимон, оцет, сіль.
ПРИГОТУВАННЯ: Очищену рибу покласти в розчин оцту або лимонного соку і солі, дати полежати протягом півгодини, посипати петрушкою, посолити і черевної частиною вгору покласти на змащене деко. Під час запікання слід поливати коропа сумішшю з часнику, розтертого з сіллю, рослинного масла і вина, посипати коропа панірувальними сухарями, покрити шматочками лимону та нарізаних помідорів. В сильно нагрітій духовці запікати протягом півгодини, при цьому треба поливати рибу залишками рослинного масла. Подавати з тушкованими овочами та салатами в залежності від сезону, але холодне пиво обов'язково! Всім смачного.
ІНГРЕДІЄНТИ: 4 порції коропа, півсклянки олії, 2 зубки часнику, 100 г білого вина, зелень петрушки, 4 помідори, 2 столові ложки панірувальних сухарів, лимон, оцет, сіль.
ПРИГОТУВАННЯ: Очищену рибу покласти в розчин оцту або лимонного соку і солі, дати полежати протягом півгодини, посипати петрушкою, посолити і черевної частиною вгору покласти на змащене деко. Під час запікання слід поливати коропа сумішшю з часнику, розтертого з сіллю, рослинного масла і вина, посипати коропа панірувальними сухарями, покрити шматочками лимону та нарізаних помідорів. В сильно нагрітій духовці запікати протягом півгодини, при цьому треба поливати рибу залишками рослинного масла. Подавати з тушкованими овочами та салатами в залежності від сезону, але холодне пиво обов'язково! Всім смачного.