Короп по домашньому.

kvedlin65

Мисливець
Частенько спавжнім завзятим риболовам трапляється впіймати коропа. Більшість з нас віддає його своїй кращій половині. А як вона його там готує хто знає. Їмо тай й їмо. Але з свого трофейного улова можна зробити гарну фірмову страву, якою не гріх буде похизуватися перед родиною та друзями.

ІНГРЕДІЄНТИ: 4 порції коропа, півсклянки олії, 2 зубки часнику, 100 г білого вина, зелень петрушки, 4 помідори, 2 столові ложки панірувальних сухарів, лимон, оцет, сіль.
ПРИГОТУВАННЯ: Очищену рибу покласти в розчин оцту або лимонного соку і солі, дати полежати протягом півгодини, посипати петрушкою, посолити і черевної частиною вгору покласти на змащене деко. Під час запікання слід поливати коропа сумішшю з часнику, розтертого з сіллю, рослинного масла і вина, посипати коропа панірувальними сухарями, покрити шматочками лимону та нарізаних помідорів. В сильно нагрітій духовці запікати протягом півгодини, при цьому треба поливати рибу залишками рослинного масла. Подавати з тушкованими овочами та салатами в залежності від сезону, але холодне пиво обов'язково! Всім смачного.

 

Mykola STARyy

Снайпер
Частенько спавжнім завзятим риболовам трапляється впіймати коропа. Більшість з нас віддає його своїй кращій половині. А як вона його там готує хто знає. Їмо тай й їмо. Але з свого трофейного улова можна зробити гарну фірмову страву, якою не гріх буде похизуватися перед родиною та друзями.

ІНГРЕДІЄНТИ: 4 порції коропа, півсклянки олії, 2 зубки часнику, 100 г білого вина, зелень петрушки, 4 помідори, 2 столові ложки панірувальних сухарів, лимон, оцет, сіль.
ПРИГОТУВАННЯ: Очищену рибу покласти в розчин оцту або лимонного соку і солі, дати полежати протягом півгодини, посипати петрушкою, посолити і черевної частиною вгору покласти на змащене деко. Під час запікання слід поливати коропа сумішшю з часнику, розтертого з сіллю, рослинного масла і вина, посипати коропа панірувальними сухарями, покрити шматочками лимону та нарізаних помідорів. В сильно нагрітій духовці запікати протягом півгодини, при цьому треба поливати рибу залишками рослинного масла. Подавати з тушкованими овочами та салатами в залежності від сезону, але холодне пиво обов'язково! Всім смачного.

Все ж було би краще, якби ви вклали фото своєї страви, а не "коропа смаженого в фользі".
https://vamka.ru/ryba/how-much-shou...foil-a-traditional-dish-of-russian-monks.html
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
  • Like
Reactions: DVV

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
А мені цікаво, що таке "4 порції коропа"?..
 

kvedlin65

Мисливець
Дякую за таку щільну критику. На авторство рецептів не претендував. Хотів "розшевилити" завислу, але цікаву на мою думку тему. Вибачаюсь якщо не вгодив.
 
Зверху