2.
Так склались обставини, що найближчі три полювання (дай Бог здоров`я) вимушений полювати сам...

... Вчорашні думки

...Куди поїхати так, що дібратиса на своєму "Бугаті"?....Чи справдиться прогноз? Чи буде сніг?...Коли скінчиться клятий дощ? Що пиріщив всю пятницю та до обіду в неділю.....

Телефоний дзвінок кращому Другу, з яким планували вдвох полювати "вуханів" та закритись по фазану....Ні куди не дінешся "самоізоляція"

...Буду полювати сам....
У вечорі зять-єгер завіз до батьків мені відстрільні картки на хутрового звіра та на фазана....Речі зібрані

...Залишилось з ранку заварити термоси...Завжди один із запашною натуральною кавою, і один з чаєм без цукру...Так вже мабудь років надцять...В 0.20...переглянув прогноз, поглянув у вікно і зрозумів що на зайця треба буде йдти з ранку, поки не пригріє сонечко....

Прокинувся в 3.40...глянув у вікно...Ех!!! Снігом і не пахне...5.10 задзвенів будильник...

...Трохи ще полежу, подумав я....6.40!!! "Йоклемене"...ПРОСПАВ!!!!

Та й грець з ним..."Могу себе позволить!" Як каже мій друг-нейрохірург...Душ. Кава...Заварив термоси.... Речі в авто і вперед...8.05 уже в батьків....

Гостинці, ялинка батькам....забрав картки...і до хати не заходив..Краще "Перебдеть"....
8.55. Заповнив картку, перевзувся у чоботи і пішов....

Спочатку взяв полоску ріллі шириною метрів 100 понад скошеним соняхом та довжиною метрів 200....Як спражній лягаш ішов "челноком"...Пару тижнів тому на цьому улапку заячого посліду було просто...дуже багато, та й підняли одного....
Пройшов...Але на жаль пусто...
Пару слів про це поле...Воно розташоване понад дорогою, що сполучає два села...Зліва шовковиця, потім полоска ріллі по якій я йшов с початку, потім полоска скошеного соняху з бурьянцем, потім озимина, полоска "лущевки" та полоска ріллі, грунтова дорога і лісосмуга...Внизу балка та лісосмуга...
Пройшов по лісосмузі...Трава така, що мабуть сам лежав би...Але ні фазана ні зайця...
Пішов на верх до асфальта по "лущевке"....Слід заячий був, але...
Назад пішов знову "челноком" по оранці...Свіжий ексремент русака....

....Шагів 10-15....І зліва метрах в 20 вискочив заєць...Берета лягла в плече...Поводка....Постріл...Кувирок через голову...Є трофей!!!!

Підійшов....оглянув льожку, потім русака...Поклав до сумки і пішов вниз до балки....
Пошук фазанів, на жаль результату не дав....Та я й не особливо "питал иллюзии" ...без чотирилапого помічника тут перспектива не велика....
Пам`ятне фото на память....І до авто...
Завіз трофей батькам і далі в перевірену місцину сподіваючись добути фазана...

По приїзду в балку, вже добре потепліло і "дороги розквасило"....Легкий обід....Що може бути краще, ніж трапеза на природі...Як на мене це просто супер...Не важно, що це пікнік чи перекус на полюванні....
Перевзувся з ботинків знову в чоботи, бо їхати в неопренових чоботях "совсем не камильфо"....

Пройов бурьянчик, де пару раз добував фазанів...далі з куч відходів соняху підняв курку...знову пара курей....Півень піднявся проти сонця...Поки розгледів, що це петух він вже був над очеретом......

....
Глянув на годиник 12.30..
Поки пакував речі до десятка фазанів сілі з очерету в бурьян...Хай живуть, подумав я і закрив багажник авто....

Досить! Заїхав до батьків. Забрав гостинці і в 13.30 був вже вдома...
Ось якось так у мене пройшло останнє полювання цього року....