Любимые блюда которые готовим сами!!!

kef

Зброяр
Рулька то є "жижка" для захолоди...тобто драглів.
Але треба щоб свинина була без преміксів ,типу "пуріна". На простих харчах годувати треба як мінімум 1.5 року. А щоб аж то два роки. І смачніше буде свиня а ніж кабан. Дякувати не треба. ;)
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Когда хочется что то по быстрому, но вкусного).
Фарш запеченный с сыром.
Фарш солим, перчим, добавляем мелко порезанный лук и так же мелко порезанный укроп, хорошо вымешиваем. Потом на жаровню(можно подстелить фольгу или пергамент) выкладываем слой фарша потом трем слой сыра и сверху еще слой фарша.
Запекаем в духовке при 180 градусов минут 15-20. Приятного!




 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Доброго дня Парни!
Очень понравился такой гарнир, простой и на мой вкус ОЧЕНЬ и очень.
Картофель по селянски.
Берем маленький картофель ,моем его (не чистим)и крупно нарезаем ,жарим на растительном масле до появления румяной корочки.
Затем высыпаем картошку в большую ёмкость,солим и обильно посыпаем паприкой, перцем и кориандром.Псле встряхиваем картофель в миске перемешивая его со специями.
Наш гарнир готов. Приятного Вам аппетита!

20210810_222718.jpg


Вкус и цвет, просто бомба!
 

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Вот прям провидец Вы!
Именно ЭТОТ гарнир в планах на выходные к кокшетавскому байбаку горячего копчения! А пока 5 кг зверька в рассоле...
 

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Рассол "говяжий", но пойдет...
Маринад с лимонным соком
  • Сок лимонный – 150 миллилитров;
  • Масло растительное (желательно оливковое) – 200 миллилитров;
  • Зелень свежая (петрушка) – 80 грамм;
  • Соль – 40 грамм;
  • Приправы – имбирь, кориандр, базилик – по половине чайной ложки.
Все компоненты тщательно смешать, залить говядину. Рецепт рассчитан для 3-х кг продукта. Мариновать нужно не менее 3-х суток
 

kef

Зброяр
Доброго дня Парни!
Очень понравился такой гарнир, простой и на мой вкус ОЧЕНЬ и очень.
Картофель по селянски.
Берем маленький картофель ,моем его (не чистим)и крупно нарезаем ,жарим на растительном масле до появления румяной корочки.
Затем высыпаем картошку в большую ёмкость,солим и обильно посыпаем паприкой, перцем и кориандром.Псле встряхиваем картофель в миске перемешивая его со специями.
Наш гарнир готов. Приятного Вам апетита!

Переглянути вкладення 696601

Вкус и цвет, просто бомба!
А якщо, ще добавити ось цей "продукт" ? ;)
IMG_20210810_213757.jpg
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму

Небраконьер

Moderator
Команда форуму

kef

Зброяр
То вже буде картопля з грибами, ну не посилянські.
По селянські чи ні але тої рецептури безліч і у всіх краях готується по різному.
Можна і не вбирати ,начисто вимити і великими шматками порізати. Так навіть буде кращим смак та і сама картопля буде цілою а не розсипчастою. Тільки є один нюанс. Картопля має смажитись на салі або смальці. В "духовці" чи на вогнищі - усе залежить від обставин. На вогнищі а саме на "жару" буде смачніше .
Плюс спеції пряні в самому кінці готовності картоплі додати. І обов'язково чавлений - саме чавлений часник а не тертий на тертку чи так дрібно порізаний.
Готову страву в пательні поставити на дерев'яний піддон. (у мене для цього є два бруски дубові). І звідти накидати по тарілках. Зазвичай картопля зїдається швидше а ніж шашлик .
- моїм до картоплі чи м'ясного подобається гостро- солодкий салат.
& - Два види перців. Солодкий та гострий червоний (пекучий). Помідори. Цибуля. Часник. Сіль.Чорний мелений перець.Цукор +( мед при бажанні).Ложка оцту. Усе ріжеться порційними шматками (не дрібно і не надто велико). Найдрібніше нарізається пекучий червоний перець.
Усе добре перемішати. І поставити в холодне місце на хвилин 30., декілька разів перемішати . Має бути солодко - солоноватий - пекучий присмак.
Смак люкс !

(Світлина- напівфабрикат картоплі смаженої на салі).
IMG_20200607_133925~4.jpg
 

kef

Зброяр
Свинячі ребра рубані лінійно. Сіль.Перець мелений чорний + коріандр. .Мед.Оливкова олія . Не менше як 5 год. маринуються в холодному місці. Смажити на мангалі з пів години, часто повертаючи сторони ребер і декілька разів змащувати рештками маринаду .
Мають бути соковитими а не пересмажені на сухо як шкварка.
Смакує краще а ніж шашлик.
IMG_20210807_190203~2.jpg
IMG_20210807_190705~2.jpg
FB_IMG_16287123694949628~3.jpg
 
Останнє редагування:

Небраконьер

Moderator
Команда форуму

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Картофель по селянски.
Картофель так картофель))).
Я делаю так.
Картофель помыл и вытер/просушил, что бы был сухой. Если влажная кожура, замечено при жарке она отваливается. Режу дольками картофель


В подходящей посуде солю, перчу и добавляю молотую куркуму или паприку. Хорошо перемешали


И на сковороду, жарим с подсолнечным маслом, минуты за 3 давим чеснок


Приятного!
 

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда

Вкладення

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда

Вкладення

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Жар пропадает...
 

Вкладення

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Увсё...
 

Вкладення

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Девочки с картошкой возятся... Ждем-с...
 

Вкладення

Зверху