Что это даёт в сравнении с холодным маринованием? То что поры закрыли это понятно. Но это и не дало промариноваться мясу.Гарячим.
Что это даёт в сравнении с холодным маринованием? То что поры закрыли это понятно. Но это и не дало промариноваться мясу.Гарячим.
Якщо м'ясо надто піснеТак еще не готовил я. Горячим маринадом заливать шашлык это что-то новое. А подсолнечное масло в маринаде зачем?
Цибуля і м'ясо ,це і є першопочаткове маринування. А для того щоб версія мала право на існування ,потрібно попробувати приготувати м'ясо аналогічним чином .І тоді можна сказати- "дало чи не дало ".Что это даёт в сравнении с холодным маринованием? То что поры закрыли это понятно. Но это и не дало промариноваться мясу.
Я сразу не указал, данным способом нужно мариновать мякоть. Все мы любим шашлык с ошейка или задка, где есть немного жирка, понятное дело это дает свою сочность. Если у нас мякоть(без жирка или жировых прожилок), вырезка или отбивная, ну вряд ли у нас получится сочный и мягкий шашлык, сколько не пробовал, сухое. Данным способом (мякоть, вырезка, отбивная) получается сочная и мягкая.Что это даёт в сравнении с холодным маринованием? То что поры закрыли это понятно. Но это и не дало промариноваться мясу.
Я з Вами згоден. Все треба готувати або знати наперед що з цього вийде. В цій справі є свої закони і теореми. Якось мав діалог дійсно з спецом приготування блін напевно всього чого можна. Він нам весь вечір розказував тонкощі приготування м'яса на мангалі, в печі і ще купа всього. Результат поєднання різних смаків, спецій+ різна температура буде таке а бо таке. Людина наперед знає що буде. Йому не треба готувати аби дізнатись що вийде.Цибуля і м'ясо ,це і є першопочаткове маринування. А для того щоб версія мала право на існування ,потрібно попробувати приготувати м'ясо аналогічним чином .І тоді можна сказати- "дало чи не дало ".
Пиво+ сойовий соус, спеції. Якщо курка можна за годину до жарки добавити майонез.ну вряд ли у нас получится сочный и мягкий шашлык
Люкс ! Ще можна для / смаку / добавити зель кропу та під час тушкування домашню сметану або масло. Фарш буде смашнішим.Пиріжки з лівера козулі( тошнотіки)!
Лівер: серце, печінка, нирки, легені відварюємо до готовності.
Робимо дріжджове тісто на відварі з картоплі, і залишаємо рости
Підсмажуємо цибулю до золотистого кольору і додаємо дрібно натерту моркву .
Відварений лівер перемелюємо на м'ясорубці , додаємо бульйону або простої води, щоб не був сухим, перемішуємо з цибулькою та морквою ,додаємо спеції-сіль,перець до смаку і ставимо підтушуватись на сковорідці на 5-10 хв.
Формуємо пиріжки. В холодну олію додаємо столову ложку спирту для того,щоб тісто вбирало менше олії і підсмажуємо наші "тошнотіки" до золотистого кольору!
Смачного !
Переглянути вкладення 741520 Переглянути вкладення 741521 Переглянути вкладення 741522 Переглянути вкладення 741523 Переглянути вкладення 741524 Переглянути вкладення 741525 Переглянути вкладення 741526 Переглянути вкладення 741527
Витя,супер, нагнал аппетита!!!Пиріжки з лівера козулі( тошнотіки)!
Лівер: серце, печінка, нирки, легені відварюємо до готовності.
Робимо дріжджове тісто на відварі з картоплі, і залишаємо рости
Підсмажуємо цибулю до золотистого кольору і додаємо дрібно натерту моркву .
Відварений лівер перемелюємо на м'ясорубці , додаємо бульйону або простої води, щоб не був сухим, перемішуємо з цибулькою та морквою ,додаємо спеції-сіль,перець до смаку і ставимо підтушуватись на сковорідці на 5-10 хв.
Формуємо пиріжки. В холодну олію додаємо столову ложку спирту для того,щоб тісто вбирало менше олії і підсмажуємо наші "тошнотіки" до золотистого кольору!
Смачного !
Переглянути вкладення 741520 Переглянути вкладення 741521 Переглянути вкладення 741522 Переглянути вкладення 741523 Переглянути вкладення 741524 Переглянути вкладення 741525 Переглянути вкладення 741526 Переглянути вкладення 741527
Колись коли була велика родина у печі на черені випікали великі пироги з кашею - / пшоняна каша.варені яйця.зелень.спеції / . Готові пироги посипали чавленим часником та шкварками за бажанням. А можна і без. Знаю по собі що мені того пирога вистачало зїсти з ранку і /ганяти / до вечора. Виходило щось по типу компактного сніданку чи обіду.Хлеб запеченный с сыром и зеленью.
Трем мелко сыр, режем мелко зелень(зелень берем по вкусу, укроп, петрушка, зелень лука или зелень чеснока), смешиваем
Разрезаем в поперек батон или другой хлеб, можно сверху сделать надрезы, тут не принципиально.
И так сказать начиняем сыром с зеленью
Заворачиваем в фольгу. Запекаем на углях минут по 3-5 с каждой стороны, можно запечь и в духовке минут 10.
Особенно так хорошо делать если идете на охоту/рыбалку и т.д. Дома заготовили, в рюкзак и потом на привале милое дело.
Приятного! Все просто, но ароматный и вкусный хлебушек гарантировано)
посипали чавленим часником
А як з дівками після такого цілуватися?вистачало зїсти з ранку і /ганяти / до вечора
Дівчата також те ж саме їли...А як з дівками після такого цілуватися?