Для чого їх взагалі вскривать? Щоб ще раз пересвідчитись що тахо ложив на якість? Так це всі знають))) От імпортний розібрать щоб трохи перейняти їхнього досвіду. Подивитись контейнер, порох скільки грам і який.
є. у мене ше десь півпачки вдома є №1 32 г. до 1 включно. в сині гільзі, пачка камуфльована. а от 0 та 00 брав уже ТАХО та Асканія (б/к). теж наважки 32 г
Да я просто точно знаю, что отец сам патроны не заряжает. Либо мои, либо магазинные. Да и на охоту он ходил последний раз лет 7-8 назад. Потому и отдал мне эту пачку в пятницу. Вы результат отстрела видели? Я такого результата у ТАХО еще не видел. Просто интересно стало, что там внутри ) Кстати, давно на п/к Е-36 ничего не снаряжал из-за его обтюратора. А сейчас задумался...
На Е36 спорядив жменю патронів, були залишки, не вразили, стаканчик приходиться різати, не розріжеш надто кучні. Можливо нові пк вже не такі як були.
Підтверджую, зимою 2008-2009 року хант мастер у мене особисто був 2/0, зайця ними стріляв і добував. Так що це міф, можливо тепер і з #3 починають цю серію, і дрібніше, але колись були і нулі цієї серії. Так що хто не знає, хай тут не розказує. Підтримую товаришів, котрі знають що говорять, ще й зразки зберегли. Доречі, колись нормально хант мастер летів.
Цікавить сучасний досвід використання патронів ,,ТАХО,,??? Відпишіть реально не відкривання і зважування, тому що не відомо що за порох, чи яка твердість дробу; цікавить досвід на полюванні качки, зайця,лиса і т.д. Дякую, з повагою!!!
До 2014 года был и №1, и "ноли". Я всегда покупал, и как раз №1, иногда №2, первым на зайца ставил. Потому что Хантмастер "ноли" уже были несколько дороже и для МЦ 21-12 "ноли" я покупал "Буран" и "Патриот". Хантмастер тех годов, когда их собирали на порохе "Сильвер" - САМЫЙ ОТЛИЧНЫЙ БЮДЖЕТНЫЙ ПАТРОН!!!
В 2008г покупал хант мастер #1. Стрелял зайцев и лисиц. В 2009г патроны с той же пачки мц21 не перезаряжало.
У меня знакомый покупает таховские патроны на качку и лысуху (дробь 5), говорит хорошие патроны, качки и лысухи бьются чисто если стрелять на нормальных охотничьих дистанциях.
Да человек запутался А сейчас,действительно,больше 3 нет и навеска 30г. Можно посмотреть,на их сайте!!!
Я колись використовував Тахо, але приблизно з 2012 року не стріляю ними, беру іноземні патрони. Чув останнім часом,що якість патронів ТАХО змінилась в кращу сторону???