Патрон 70 мм в патроннику 65 мм

TRUST ME

Мисливець
Всем доброго времени суток.

Прошу подсказать, у кого есть опыт в данном вопросе: можно ли стрелять патроном 70 мм без дальнейших последствий для ружья с патронник 65 мм? Или лучше поискать патроны длинной только 65 мм?
Фрейд отдыхает.
И ничего личного - п. 9.2 Наказ № 745: "Дозволи на придбання, зберігання та носіння зброї... правил поводження з ними та їх застосування після здачі заліку та отримання довідки про вивчення матеріальної частини зброї..."
 
Останнє редагування:

Konrad

Слідопит
С матчастью я знаком - как и вы, думаю.
А комментарии со ссылкой на именитых психологов больше подойдёт в медицинском форуме; или мед.ветке в данном, если такая есть.
И ничего личного.
 

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
- п. 9.2 Наказ № 745: "Дозволи на придбання, зберігання та носіння зброї... правил поводження з ними та їх застосування після здачі заліку та отримання довідки про вивчення матеріальної частини зброї..."
Деградация моцная штука!

9. Придбання зброї, основних частин зброї і бойових припасів до неї міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади, підприємствами, установами, організаціями і суб'єктами господарювання

9.2. Дозволи на придбання, зберігання та носіння зброї, пристроїв та патронів до них для вказаних потреб видаються тільки за наявності законодавчого або іншого нормативно-правового акта про надання права працівникам міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, Національного банку України, підприємств, установ і організацій користуватися нею при виконанні службових обов'язків лише після вивчення ними матеріальної частини зброї, правил поводження з нею, її застосування та використання, що здійснюється у пунктах вивчення матеріальної частини зброї, спеціальних засобів, правил поводження з ними та їх застосування після здачі заліку та отримання довідки про вивчення матеріальної частини зброї, спеціальних засобів, правил поводження з ними та їх застосування.

Фрейд давно на пенсии..
 
Зверху