Згоден з LEO 201029, в нас один єгерь має все і живе не погано, але він тримає худобу, пасіку і працює, як кінь, тому судити по сімейному рівню життя не треба.
Нічого їм в голову не дійде. Ця влада ще тупіща і в сотню разів нагліща за попередню. І на який бойкот в наш час можна піти. Можновладці з допомогою ЗМІ зразуж роздуют, що "здорові та вгодовані мисливці вінницької області замість того, щоб їхати кров проливати в АТО, бажають забавок в вигляді полювання". Повірте мені, що наші репортери навчились робити картинку не гірше путінських.Ви бачили прогноз погоди?Дощі і похолодання. Може їм в голову хоч трохи дійде відмінити це кабальне розпорядження. Або на бойкот збиратися.
виїдьте та дайте пизди! пардон за французький, ми одному навіть запальничку в руки дали, я тримав а хлопці сфоткали, років 4 назад це було - не палить до сьогодніо кордону з Придністров"ям фермер вже третій день палить солому, а за кілька сот метрів росте сосновий ліс.
а це вжеТому треба зігнути голову, зняти штани і чекати коли нас ще не раз ця влада вимахає
вчора у мене цей папірець був на столі. телефонував своему голові УТМР - каже що наш обласний пішов до голови ОДА доводити, що закриття недоцільне та безпідставне, тим більше з ночі лопотить обляжний дощик. коротше, як сказав голова УТМР - ідіть та полюйте, заборони немає.рішення як рішення Державної комісії з надзвичайних ситуацій
Так, пора би їм щось сказати, спробувати пояснити керівництву ОДА про повний абсурд прийнятого рішення.а Лесхоз и УТМР засунули свои языки в ж--пу