Пишем президенту

Avovana

Новачок
Президенту України
Януковичу Віктору Федоровичу
ПІБ
Заява
Шановний Вікторе Федоровичу, 3.08.2011 Кабінетом Міністрів України було прийнято рішення про накладення мараторію на відкриття сезону полювання на пернату дичину 2011 року. Дане рішення було прийнято внаслідок того, що до кабінету міністрів України надійшов лист голови Державної агенції лісових ресурсів України з рекомендаціями перенести строки полювання на пернату дичину на 03 вересня 2011 у зв’язку з пожежонебезпечним періодом.
01 серпня 2011 року в засобах масової інформації та на офіційному інтернет-сайті Кабінету Міністрів України проголошено про наявність розпорядження уряду щодо перенесення строків відкриття полювання.
Зазначені обставини викликали обурення та незадоволення в колі мисливців України.
Мисливці з усіх регіонів України 3.08.2011 вирушили до столиці щоб висловити свою недовіру голові Державної агенції лісових ресурсів України В.Сівцю і провели мітинг-протест під стінами Кабінету Міністрів України.
Головними підставами висловлювання народної думки щодо недовіри В.Сівцю послугувало те, що останній, використовуючи перекручену інформацію щодо стану пожежної безпеки в України, приховуючи свої наміри від громадськості навмисно ввів уряд України в оману та надав неправдиві відомості
Неправдиві дані використані В.Сівцем цілком спростовуються фактами розміщеними на інтернет-сайті МНС України та прогнозами метеослужби України.
Окрім вищенаведеного, лист В.Сівця порушує честь та гідність українського мисливця, так як у зазначеному листі В.Сівець фактично пов’язує лісові пожежі з відкриттям сезону полювання, тобто В.Сівець вважає, що порядні мисливці частково винні у лісових пожежах. Такі тези є образливими для мисливців, так як його позиція не має підґрунтя та базується на припущеннях. Не наведено жодного факту про притягнення до відповідальності хоча б одного мисливця України за недбале поводження з вогнем під час проведення полювання.
Мисливці України виказують зустрічну категоричну недовіру голові Державної агенції лісових ресурсів України В.Сівцю.
Також повідомляю, що полювання на пернату дичину відбувається переважно на водоймах. Під час проведення полювання на пернату дичину полювати у лісі заборонено(!!!).
Контингент мисливців України включає в себе абсолютно усі версти населення, це державні службовці, військовослужбовці, міліціонери, бізнесмени, жителі села та ін… Для багатьох мисливців відкриття полювання стало традиційно родинним святом таким самим як і Новий рік. Люди заздалегідь запланували свої відпуски, зберігали відгули, працювали додатково, купували дозволи на полювання і забирати у людей це свято це дуже велика неповага до громадян України.(!!!)

Врахвуюче викладене прошу скасувати рішення КМУ, оголошене в ЗМІ, про мораторій на відкриття полювання, як передчасне, не обґрунтоване та таке, що не має під собою ні логічного ні юридичного підґрунтя.

З надією та повагою ПІБ
(номер мисливського посвідчення .......)




Давайте каждый скопирует это письмо,вставит своё имя и завалим этот почтовый ящик....
Секретариат Кабинета Министров Украины:

adamovich@rada.gov.ua -Врховная рада
 

Димон

Мисливець
да я готов хоть самому господу богу написать (дайте адрес) только б помогло. кстати Сивцу уже сегодня отправил пусть читает, народ берем пример задолбим их письмами.
 

i_surkov

Новачок
Avovana;31709 сказав(ла):
Секретариат Кабинета Министров Украины:adamovich@rada.gov.ua -Врховная рада
Ну и солянка.....
Пишем Президенту, подписываем в Кабмин, а реально посылаем "адамовичу" в Раду :). Президент такое письмо 100% не получит.

Дайте реальный адрес ПРЕЗИДЕНТА !!!
 

man144

Новачок
i_surkov;31742 сказав(ла):
Avovana писал:
Секретариат Кабинета Министров Украины:adamovich@rada.gov.ua -Врховная рада


Ну и солянка.....
Пишем Президенту, подписываем в Кабмин, а реально посылаем "адамовичу" в Раду :). Президент такое письмо 100% не получит.

Дайте реальный адрес ПРЕЗИДЕНТА !!!
ребята,что ерундой страдаете,верховная рада сейчас в отпуске,пишем ВСЕ ПРИЗЕДЕНТУ!!!!!!!!
 

Baron

Новачок
Ханюк Володимир Андрійович
Керівник Управління з питань звернень громадян
 

Avovana

Новачок
i_surkov;31742 сказав(ла):
Avovana писал:
Секретариат Кабинета Министров Украины:adamovich@rada.gov.ua -Врховная рада


Ну и солянка.....
Пишем Президенту, подписываем в Кабмин, а реально посылаем "адамовичу" в Раду :). Президент такое письмо 100% не получит.

Дайте реальный адрес ПРЕЗИДЕНТА !!!
Всё перерыл.Только этот адрес действительный.
 

Avovana

Новачок
Baron;31744 сказав(ла):
Да туда тоже можно писать
Льовочкін Сергій Володимирович


Глава Адміністрації Президента України


255-68-50


lovochkin@apu.gov.ua



Акімова Ірина Михайлівна


Перший заступник Глави Адміністрації Президента України


255-72-96


pr_akimova@apu.gov.ua



Ханюк Володимир Андрійович


Керівник Управління з питань звернень громадян


255-71-24


mtm@apu.gov.ua
 

i_surkov

Новачок
Со всего списка ответили только из приемной А.Герман.

Потребовали отсканировать рукописное обращение и подписать его личной подписью. Так что чтоб не терять время - распечатайте обращение, подпишитесь (можно несколько подписей) и отправьте отсканированный вариант.
 

i_surkov

Новачок
В приемную А.Герман нужно отправлять письма на факс 044 255 61 61



ВСЕ просим Президента.
Лесхоз нам уже до лампочки - не они ведь запретили, а КМУ.

Приймальня Г.Герман ;001 сказав(ла):
Шановний пане Іване,

для того, щоб ми могли відповідним чином зареєструвати Вашого листа та
відреагувати на нього, Вам необхідно направити його повторно - з Вашим
підписом - на цю електронну пошту або факс 044 255 61 61
Печатаем свои заявы и на факс !!!
 

i_surkov

Новачок
Про тексты письма - не нужно копировать "козу" - если много однотипных писем, мало кто вчитываться будет - выбросят. Нужно чтоб каждый писал письмо от себя - своими словами про свою историю, СВОЙ испорченный августовский отпуск, про убытки - кормил сеттера- перепела в этом году не будет, брат из америки специально приехал на утку посмотреть и уедет 15 августа, егерям, контролерам зарплаты/бензина не будет и т.д. И придумывать не нужно - у всех эти истории реальные есть.
Пишите срочно!!!!

Кабмин свою ошибку не признает - реально сейчас что-то изменить может только президент если захочет и если не дурень.

Я уже написал - сделал что мог - моя совесть перед товарищами и собакой чиста :)
 

i_surkov

Новачок
Не нужно распыляться на письма Лесхозу - толку = 0.
Лесхоз даже если сегодня письмо-разрешение напишет, то КМУ свою постанову уже не отменит. Только президент.
 

Admin

Administrator
Команда форуму
На электронные обращения ответов мы не получим, но информацию примут к сведению http://vzvernen.rada.gov.ua/vzvernen/control/uk/publish/article?art_id=46187&cat_id=45375
Как объяснили сегодня адвокаты ( из их опыта) - на электронные письма, факсы Кабмин не реагирует, требует присылать только в письменном виде, но зато администрация президента РЕАГИРУЕТ на такие обращения.
Напишите от руки на бумаге всё что думаете, но только указывайте полностью ФИО, адрес с индексом, подпись дата - пишите как можете, отсканируйте и посылайте по всем мэйлам. Мы вот с парнями думаем в любую какую-нибудь партию вступить принципиально в противовес Партии Регионов и её партийному лидеру Азарову. Политика как-то мало интересовала, но мимо такого беспредела и наглого вранья со стороны чиновников из Партии Регионов тяжело пройти. Вот об этом, и что вообще сейчас думаю, напишу им всем.

Яковлев уже дал информацию, что с недели начинаем - в понедельник областные руководители УООР уже получат информацию.
По мне - уже бы сейчас начать, но политика, мля...
 
Зверху