Покупні патрони

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Зараз не орієнтуюся в цінах взагалі. До 2022 року якщо купляти комплектуючі в магазинах, то можливо що і тоді самокрут і заводський патрон коштували більш-менш однаково. Хоча завжди можна було купити комплектуючі дешевше, було багато пропозицій, не буду перелічувати, не маленькі літи. І самокрут всеж вигравав в ціні. Але взагалі спорядження мисливських набоїв - це і є складова того захоплення, яке і називається загальним словом "полювання". Як рушниці, амуніція, собаки, безпосередньо саме полювання,все, що і складає єдине ціле. Тому спорядження набоїв не "стара школа", а саме частинка фундаменту загального хобі. Доречі, на хобі грошей не жалко. Не я придумав :)

Охотник77

Снайпер
На хобі не жалко коли воно не перетинає межу а коли розказують про 'цілющі' властивості самокрута особливо в папкових гільзах на жевелі а потім жестко ним лагають і далі розказують казкі)) ну то таке кажному своє) а для тих хто цінує час та не париться пачкі на пух та 2-3 пачок на перо з головою було

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
В кожного своє уявлення про хобі і звісно своя межа. Але точно немає нічого погано в папкових гільзах під жевело. Просто в когось трошки ширші "межі хобі"

Охотник77

Снайпер
Та майже всі совкові 30-40 річні папкові після першого пострілу бачив як мінімум не придатними а й застрявали бо витягувались тіко шляпкі а в центробої спрацьовував кожен третій ну то таке кожному своє)

Останнє редагування:

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Не повірите бачив і таке 1 раз принаймі на полюванні і кілька разів в патронтажах. А так звичайно повторюсь кожному своє тому перестав дивуватись багато чому
Був би вдома, то показав би. Я використовув латунні гільзи під ЦБО (в тому числі) для полювання на перепела. Але тільки на перепела.

Охотник77

Снайпер
Пам'ятаю писали що чуть лі не тисячами спряджали тай перепела у вас як гною було то десяТок туди сюди різниці не грав ролі) хлопці наші які їздили до вас то зразу по ящику найдешевших купляли патронів і не морочились бо результат не чим не гірший був а часу зекономлено ого

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Якщо про покупні патрони, то до 22 року з вітчизняних дуже непогані патрони були "BlackMark", так наче. Я так розумію, що участь в тестуванні чи якось, приймав наш форумчанин Андрій Забар, вибачаюсь якщо помилився. Дуже непогані патрони були. Як зараз ситуація - думаю особливих коментарів не потрібно. А може що хтось знає більше і додасть.

tyrist 1945

Тигр
Якщо про покупні патрони, то до 22 року з вітчизняних дуже непогані патрони були "BlackMark", так наче. Я так розумію, що участь в тестуванні чи якось, приймав наш форумчанин Андрій Забар, вибачаюсь якщо помилився. Дуже непогані патрони були. Як зараз ситуація - думаю особливих коментарів не потрібно. А може що хтось знає більше і додасть.
Мій син дилерував Блек Марк. Я користувався. Добрі патрони. Ще десь маю трохи.

Мисливець777

Мисливець
Думка звісно суб'єктивна, але якщо ви пишете не витрачати час
Потім ще такі слова як економія
Як на мене то під хоббі полювання, можно одразу підписати
Дорого
Затратно по часу
І не для здобутку м'яса
Якщо ваше хоббі не пов'язане з вищепереліченим, то це дійсно хоббі і все перелічене має місце бути.

Зверху