Очень много нюансов, а отсюда писанины.В некоторых вопросах кой-чего наработал за четыре года на голубей.На утку сейчас охоту забросил вообще. Если очень интересует данный вопрос звоните, расскажу 0974960905.Одинокий Вовк;215244 сказав(ла):Дуже хочу повернути тему в потрібне русло і задати знавцям питання на засипку, а може і не на засипку: полював на голуба на соняшнику. Зараз соняшник почали збирати. Чи буде ще літати через тиждень над цим полем голуб, чи шукати інше місце? І яке, і де шукати це місце, в якій культурі?
Завчасно дякую.
В Кропивницькому,сьогоді вперше побачив припутня багато!!!Воркують вже по повній ...
А не зарання? В нас, на Вінничині ще сніг лежить.В Кропивницькому,сьогоді вперше побачив припутня багато!!!
Чернігівщина аналогічно. Припутнів не видно. Омелюхи, снігурі...А не зарання? В нас, на Вінничині ще сніг лежить.
Сам був здивований! Скинув відос нашому форумчанину,сюди не можу.У нас також ,ще сніг і ми в неділю,ще збираємося на лід вийти)))А не зарання? В нас, на Вінничині ще сніг лежить.
Омелюхів багато, снігурів давно не бачив. А от вяхірів бачив ще тижнів 2 тому.Омелюхи, снігурі...
Теж саме. Так оборзіли, ходять і у мене з під ніг витягує гилячку для гнізда.Сьогодні в Сумах. Крайнє фото зроблене з метра)))
Переглянути вкладення 975886 Переглянути вкладення 975896 Переглянути вкладення 975897