Ого!причины браконьерства? цены! цены! цены!
УТМР не працює так як в другиг державах це раз по друге повинні угіддя розподіляти по колективах а не віддавати тим в кого більше грошей ну і потрібно змінювати закони а то як залишись закони з ссср так і на них їдемо я скільки їзжу європою не бачив ні одного приватного угіддя все для людейВсе починається з бардаку в державі.
Наявність звіра чомусь впливає на підвищення ціни. Наприклад є угіддя де оленя або особливо козулі повно. Але 6-7 тищ за козла то явний перебор. Багато людей які б кожен місяць їздили на індивідуальну по самцю козулі, нажаль ціни явний перебор не дивлячись на те, що в них не вложили й копійки.
ПС Десь на форумі є прайс мск Сокіл. То є одна з відповідей на питання. Хоча наш менталітет теж відіграє не останню роль.
З приводу що хтось щось забирає: див ст.35 , "З А К О Ну У К РА Ї Н И Про мисливське господарство та полювання". Сказано все чітко і ясно.ніхто не платить жодні ліцензії але забирають тільки (роги,ікла,хутро) весь продукт полювання йде в камери де після аналізу реалізується в магазини чи ресторани ,а прибуток йде товариству мисливців
Для мисливців мого товариства 0 тільки сплачуються річні внески для мисливців других мисливських товариств та девізовців від 100 до 250 € це на козулю ціна коливається від віку та ваги ріжківВи про що шановний Gogi? Задам просте питання. Скільки скільки коштує ліцензія на козу, на кабана?
Закони україни про мисливське господарство залишились з часів ссср так і як закон про зброю і є не раціональні !З приводу що хтось щось забирає: див ст.35 , "З А К О Ну У К РА Ї Н И Про мисливське господарство та полювання". Сказано все чітко і ясно.
Закон прийнятий 22.02.2000р. Останні зміни та доповнення від 07.02.2017р. Де там СРСР? Далі, є Закон ( мені він також не зовсім подобається) але... його потрібно знати та виконувати.Закону про зброю взагалі немає є інструкція МВС. P.S. Повторюю запитання.То скільки коштувала ліцензія на копитних в сезоні 2021 - 2022р? А по темі, причини браконьєрства : жадібність та безкарність.Закони україни про мисливське господарство залишились з часів ссср так і як закон про зброю і є не раціональні !
В Україні на скільки мені відомо 1500-2000 козуля 2500-3000гр кабан ііі? В моєму колективі ліцензії немає для мисливців товариства )))))Закон прийнятий 22.02.2000р. Останні зміни та доповнення від 07.02.2017р. Де там СРСР? Далі, є Закон ( мені він також не зовсім подобається) але... його потрібно знати та виконувати.Закону про зброю взагалі немає є інструкція МВС. P.S. Повторюю запитання.То скільки коштувала ліцензія на копитних в сезоні 2021 - 2022р? А по темі, причини браконьєрства : жадібність та безкарність.
По темі браконьєрства Ви забули сказати що причиною браконьєрства є ще кумівство та корупція )забули вказати як беруться угіддя під приватні господарства і як утмр цьому сприяє що там витворяють судді прокурори ітд .А ще Ви забули вказати що всі ці мисливці які там полюють немають зеленого поняття на що і коли можна полювати 50% мисливців в Україні не знають біології тварин не говорячи про захворювання ітдЗакон прийнятий 22.02.2000р. Останні зміни та доповнення від 07.02.2017р. Де там СРСР? Далі, є Закон ( мені він також не зовсім подобається) але... його потрібно знати та виконувати.Закону про зброю взагалі немає є інструкція МВС. P.S. Повторюю запитання.То скільки коштувала ліцензія на копитних в сезоні 2021 - 2022р? А по темі, причини браконьєрства : жадібність та безкарність.
Прийде час Україна буде в європі тоді буде порядок,всі пузаті п...си які нищать фауну будуть ходити на полювання в супермаркет а полювання залишиться для справжніх мисливців ,кожен звір та кожне дерево буде на строгому балансі в держави та під охороноюВ Україні на скільки мені відомо 1500-2000 козуля 2500-3000гр кабан ііі? В моєму колективі ліцензії немає для мисливців товариства )))))
Дожевемо?Прийде час Україна буде в європі тоді буде порядок,всі пузаті п...си які нищать фауну будуть ходити на полювання в супермаркет а полювання залишиться для справжніх мисливців ,кожен звір та кожне дерево буде на строгому балансі в держави та під охороною
100%Дожевемо?
Де воно знаходиться?в моїм ліснитсві
Дрезден землі Саксонії)))),
Де воно знаходиться?