2209
Мисливець
Ви шанований чоловік на форумі, а висловлення думки як "тітка біля під'їзду".А чому б ні, їм же можна, вони ж - судді, прокурори, та царі тепер.
Всіх в один ряд?
Просто нема слів!
Ви шанований чоловік на форумі, а висловлення думки як "тітка біля під'їзду".А чому б ні, їм же можна, вони ж - судді, прокурори, та царі тепер.
на хоббі, відпочинок, я вважаю не є гроші які пішли впрок
Повністтю згоден!!!П.с это хобби и здесь высчитывать расходы не есть разумно
Вспомнилась мне команда "чикистов"...приехал на охоту как на войну с тактическим ножом на груди.
Слухайте сюди Пане вчителю.Ви шанований чоловік на форумі, а висловлення думки як "тітка біля під'їзду".
Всіх в один ряд?
Просто нема слів!
Извините, но здесь Вы сами себе противоречите: и в ночные дежурства, против браконьерства, вы ездите и дичи у вас полный "0": где логика?! Или какой смысл в этих самых - ночных дежурствах, в которые вы приглашаете других?Слухайте сюди Пане вчителю.
Мені абсолютно байдуже, якої Ви думки стосовно моїх постів.
Тільки скажіть мені, скільки ночей Ви провели на мисливських угіддях, щоб зберегти життя хоча б однієї дикої тварини ?
Вашу відповідь, я знаю. Ні жодної.
А тому, запрошую Вас на нічну охорону угідь. А там, я Вам все покажу і поясню, які розходи у кого.
Дякую.
Абсолютно идентично про охотников выражается и большинство населения Черниговщины: о, еще один дурак с палкой пошел! Так что, действительно - каждому свое! И у каждого- свое хобби: у кого- охота, а у кого- водка. Каждый отдыхает так, как считает нужным. Ведь жизнь- одна. И здесь критика неуместна. Интересно услышать было бы точку зрения вашего брата о вас... Думаю, она бы не сильно отличалась от вашей: чепухой занимаетесь, лучше бы пивко, в хорошей компании, потягивали, чем шлялись в непогоду по полях. Не так?Повністтю згоден!!!
Але кожному своє, ну той же мій брат, він в місяць на куриво та пиво викидає близько 4500-6000 грн., але як він каже - "я по своїму відпочиваю, прой......бую свої кровно та чесно зароблені". Ну то таке).
Потому как живут в пустуюПроцентов 60-70% населения Украины относится к охотникам негативно. Или я неправ?
Логика Смисл (с) - Щоб останнє, не добили. Так ОСТАННЄ.Извините, но здесь Вы сами себе противоречите: и в ночные дежурства, против браконьерства, вы ездите и дичи у вас полный "0": где логика?! Или какой смысл этих самых - ночных дежурств, в которые вы приглашаете других?
Саме так, ось у мене тут і відношення стало між полювання/риболовля - курити/пити. Тим паче мої інтереси(риболовля/полювання) дружина та рідня одобрюють, ніж пити/курити))). Тай й і взагалі одобрюють мої інтереси. Хоча я ніколи не курив(ну хіба що колись листя горіха в газеті накрутив)))))). Спиртне вживаю не часто, помірно і відповідально.И у каждого- свое хобби: у кого- охота, а у кого- водка.
Не так! Він моє хоббі підтримує, з тими же словами - "я по своїму відпочиваю".Интересно услышать было бы точку зрения вашего брата о вас... Думаю, она бы не сильно отличалась от вашей: чепухой занимаетесь, лучше бы пивко, в хорошей компании, потягивали, чем шлялись в непогоду по полях. Не так?
В мене зовсім інший фах)))Слухайте сюди Пане вчителю.
На охоте, на капоте...Никто никого не заставляет. А пить или не пить это сугубо лично. Даже Генсеки ( и Президенты Украины!) на охоте пили (как минимум 3 Президента!). И не считали это чем-то зазорным. Иное дело- если человек НЕ УМЕЕТ пить. Это-беда.Саме так, ось у мене тут і відношення стало між полювання/риболовля - курити/пити. Тим паче мої інтереси(риболовля/полювання) дружина та рідня одобрюють, ніж пити/курити))). Тай й і взагалі одобрюють мої інтереси. Хоча я ніколи не курив(ну хіба що колись листя горіха в газеті накрутив)))))). Спиртне вживаю не часто, помірно і відповідально.
Не так! Він моє хоббі підтримує, з тими же словами - "я по своїму відпочиваю".
І тут таки знову повернемось до питання, що краще пити чи полювати? Гадаю відповідь очевидна, особливо коли це питання задати жіночій половині))))).
У нас Украина- единая и неделимая, не так ли? Да и УООР-тоже, не находите? И наше-ваше здесь не проходит!Охороняйте і рахуйте свою "дичь" у себе, на Чернігівщині.
Где то я это слышал уже с россказа в банеВспомнилась мне команда "чикистов"...
приходилось порой ложится на землю.
В лазні (укр) всі особи - рівні. Якщо ці особи - гетеро орієнтації.В мене зовсім інший фах)))
Сперечатись з Вами я не буду, так як і мірятись лінійкою... Судячи з профілю Ви вдвічі старші за мене, АЛЕ в бані і на полюванні всі рівні.
Якщо вже на те пішло, то скільки осіб і до якої відповідальності притягнуто завдяки Вашому ентузіазму по охороні угідь?
В 2013гГде то я это слышал уже с россказа в бане![]()
Ви не повірете, але все це є)))))))))здобути вищу юридичну освіту, та прийняти присягу служити на вірність Народу України
Говорят, что дураки необучаемы, но зато платежеспособны.А Ви знаєте, я і на сьогодні залишаюсь при своїй попередній думкі, що у нас Президент України - не клоун.
А тепер виходить що Зеленський став винним, що ВСІ попередні Президенти та Уряди понабирали кредитів, які розікрали разом з державним бюджетом, де борг України досяг - трильйони гривень?
Надайте факти та підтвердження в особисті повідомлення, де і скільки вкрав Президент України - Зеленський В.О.?
Да да, у нас тоже охраняют. Выскочат ночью на уазике, по зайцу на брата и спать. Егеря, б..дь.Логика Смисл (с) - Щоб останнє, не добили. Так ОСТАННЄ.
А Вас Пане север попрошу не звертати УВАГУ на мої пости - взагалі. Проходьте -не помічаючи.
Ми різні з Вами люди, як по духу, так і по патріотизму.
Охороняйте і рахуйте свою "дичь" у себе, на Чернігівщині.
У Вас там роботи не початий край, по охороні мисливських угідь.
Бажаю Вам успіхів.