Сам наловил, сам и приготовил))). Карасики жаренные. ))). Переглянути вкладення 680012 Переглянути вкладення 680013
та, друже, настрою і на це немає, але треба було обкатати нову сковороду, та й карасі мав непогані (розмір карася видно по діаметру сковорідки - 40 см) - от і співпало.Давненько нічого не готувалося....
Мені здавалося, що запах і до мене дійшов).підніму тему. обкатка нової сковорідки. посмажив кілька пукасів![]()
![]()
Переглянути вкладення 795784 Переглянути вкладення 795785 Переглянути вкладення 795786 Переглянути вкладення 795787 Переглянути вкладення 795788 Переглянути вкладення 795789 Переглянути вкладення 795791
запах дійсно відмінний - особливо коли в муку додати чорного перцю. в хаті на плиті - смак геть не той. казали знаючі люди, шо перед жаркою в олію треба додати велику ложку смальцю, але я ше так не робив.Мені здавалося, що запах і до мене дійшов).
Смалець дає смак і риба стає соковитіша.запах дійсно відмінний - особливо коли в муку додати чорного перцю. в хаті на плиті - смак геть не той. казали знаючі люди, шо перед жаркою в олію треба додати велику ложку смальцю, але я ше так не робив.
до речі, хто знає яким як одним словом називається дрібне нарізання карася з обох боків?
Карбуваннядо речі, хто знає яким як одним словом називається дрібне нарізання карася з обох боків?
А ще, особисто мені більш до вподоби смажена риба в кукурудзяному борошні і смалець як вже писали вище дає приємний смак і соковитость.запах дійсно відмінний - особливо коли в муку додати чорного перцю. в хаті на плиті - смак геть не той. казали знаючі люди, шо перед жаркою в олію треба додати велику ложку смальцю, але я ше так не робив.
до речі, хто знає яким як одним словом називається дрібне нарізання карася з обох боків?
Також не велику рибу добре смажити в манній крупі, особливо зимового йорша.А ще, особисто мені більш до вподоби смажена риба в кукурудзяному борошні і смалець як вже писали вище дає приємний смак і соковитость.
Шинкування - карбування.запах дійсно відмінний - особливо коли в муку додати чорного перцю. в хаті на плиті - смак геть не той. казали знаючі люди, шо перед жаркою в олію треба додати велику ложку смальцю, але я ше так не робив.
Шикування то повне нарізання, а з карасями той процес Карбування.Шинкування - карбування.
/ нашинкувати або ще називають карбувати / .Тобто зробити надрізи у виді 'гармошки'.Шикування то повне нарізання, а з карасями той процес Карбування.
Окупантів досмажимо і до карасиків дійде).Але то не є суттєво. Аби лиш було що смажити і зчезли з нашої землі окупанти.