Сам наловил, сам и приготовил))). Карасики жаренные. ))). Переглянути вкладення 680012 Переглянути вкладення 680013
та, друже, настрою і на це немає, але треба було обкатати нову сковороду, та й карасі мав непогані (розмір карася видно по діаметру сковорідки - 40 см) - от і співпало.Давненько нічого не готувалося....
Мені здавалося, що запах і до мене дійшов).підніму тему. обкатка нової сковорідки. посмажив кілька пукасів
Переглянути вкладення 795784 Переглянути вкладення 795785 Переглянути вкладення 795786 Переглянути вкладення 795787 Переглянути вкладення 795788 Переглянути вкладення 795789 Переглянути вкладення 795791
запах дійсно відмінний - особливо коли в муку додати чорного перцю. в хаті на плиті - смак геть не той. казали знаючі люди, шо перед жаркою в олію треба додати велику ложку смальцю, але я ше так не робив.Мені здавалося, що запах і до мене дійшов).
Смалець дає смак і риба стає соковитіша.запах дійсно відмінний - особливо коли в муку додати чорного перцю. в хаті на плиті - смак геть не той. казали знаючі люди, шо перед жаркою в олію треба додати велику ложку смальцю, але я ше так не робив.
до речі, хто знає яким як одним словом називається дрібне нарізання карася з обох боків?
Карбуваннядо речі, хто знає яким як одним словом називається дрібне нарізання карася з обох боків?
А ще, особисто мені більш до вподоби смажена риба в кукурудзяному борошні і смалець як вже писали вище дає приємний смак і соковитость.запах дійсно відмінний - особливо коли в муку додати чорного перцю. в хаті на плиті - смак геть не той. казали знаючі люди, шо перед жаркою в олію треба додати велику ложку смальцю, але я ше так не робив.
до речі, хто знає яким як одним словом називається дрібне нарізання карася з обох боків?
Також не велику рибу добре смажити в манній крупі, особливо зимового йорша.А ще, особисто мені більш до вподоби смажена риба в кукурудзяному борошні і смалець як вже писали вище дає приємний смак і соковитость.
Шинкування - карбування.запах дійсно відмінний - особливо коли в муку додати чорного перцю. в хаті на плиті - смак геть не той. казали знаючі люди, шо перед жаркою в олію треба додати велику ложку смальцю, але я ше так не робив.
до речі, хто знає яким як одним словом називається дрібне нарізання карася з обох боків?
Шикування то повне нарізання, а з карасями той процес Карбування.Шинкування - карбування.
/ нашинкувати або ще називають карбувати / .Тобто зробити надрізи у виді 'гармошки'.Шикування то повне нарізання, а з карасями той процес Карбування.
Окупантів досмажимо і до карасиків дійде).Але то не є суттєво. Аби лиш було що смажити і зчезли з нашої землі окупанти.