Тоз БМ Приблизна Ціна

Статус
Закрита.

Микола2020

Новачок
Доброго вечора шановне товариство,маю бажання придбати дану модель вживу її ще не бачив,але знайомий сказав,що в хорошому стані хто,що скаже відносно ціни.Дякую.
 

Вкладення

валентин 65

Мисливець
150-это сейчас цена ржавого гавна. Если шат небольшой и стволы всредине нормальные-берите. А идиотскую нашлепку на прикладе можно и убрать. Других уже не будет. Тем более, что оно явно не рядовое. С ув.
 

kef

Зброяр
Говорив,що ні шату ні сипі немає.
Бажано самому глянути на живо. А ціну підскаже ринок. Тут на форумі продаються іжи та този різних моделей. Одні в стані. Інші з нюансами. Але черги не має.
Ця рушниця має маркування- букви перед номером . Має бути буква Х . Або Ш.
Бо це не рядовий Тоз. Мав колись в 90 х таку ж саму.
Якщо вона Вам до вподоби то купляйте .Це і буде її ціна. І вона в кожного своя. На власний розсуд не залежно від оцінки.
 

Серж Іванович

Мисливець
Доброго дня нещодавно мені попала ідентична тільки без щоки і тильник жилізний і гравірований. Взяв без вагань і нежалкую це художня модель не радова бій чудовий лучший чим у рядових на просторах інтернету знайшов пару штук таких. Якщо подобаються курковки то беріть непожалкуєте таких уже не роблять
 

Серж Іванович

Мисливець
Це за рядову вона і зараз така і є. А художніх ви багато бачили наприклад які я бачив то вони були зверху норм а всередині стволів кратери. І повірте різниця в пострілі від рядової бмк є і як на мене що чорна колодка луча ніж у штучних нікілірована
 

Серж Іванович

Мисливець
Стоїть буква Х тільки баварской щоки немає вона мені дуже подобається. Такі рушниці для душі прогулятись легенька.
 
Статус
Закрита.
Зверху