Уловистые приманки для щуки.

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Я по своєму досівду скажу що різним приманкам свій час! Осінню особливо глибокою коли я кидаю тільки "колібалки" тому що щука жирує і їй пофіг що там воблер чи твістер, а "колібалкою" можна швидко обкидувати місцевість!
Воблерам я надаю перевагу літом коли щука перебірлива і її потрібно виманювати!
Весною я надаю перевагу блешням вертушкам! Силікон поролон і.т.д. не признаю взагалі!

VEL

Новачок
Воблер салмо, вес не помню, глубина помоему до 2.5 метра.
Робочий воблер, я таким рибачу 2 сезони по осені. Називається золотий карась (ткого плану є окунь, білий карась) окунь теж показав себе з хорошої сторони, но цей кращий. Він є з зануренням 1,5 і 2,5 метри. Я використовую на тролінг під камишом 1,5 метровий, найкращий результат був восени 2012 року 27 щук (брали тільки от кіла) найбільша 3кг. Кому цікаво в районі Проціва. У нас ціни на такі (м. Українка Київської обл. 70 грн.)

senya2011

ветеран форуму
надійна команда
Не знаю как у кого, у меня селиконка долбит на ура, правда оснащается дополнительным тройничком, важен цвет и вес крючка с грузом(подбираю по водоёму) и по цене 3.50, и 4.50 грн.

senya2011

ветеран форуму
надійна команда
Сезон открыт.Всё начилось из донки а закончилось этим. Вот селиконки и щучки которые на них ловятся.

Вкладення

fabarm803

Мисливець
Есть вот ещё такой уловистый воблерок, до двух метров, очень дорожу им, потому что в продаже именно в таком роскрасе давно не видел.

Вкладення

senya2011

ветеран форуму
надійна команда
У вас реалистичный подбор воблерков, тоже подбираю приманки по методике сходства с рыбой хотя некоторых уже не найти, похожие есть.

Сергей Т.

Новачок
Сьогодні відкрив, для себе,сезон щука вагою 1кг,та один сход,брала на жилізо,воблерів не хоче,або я невмію ними ловити.

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Днипро-свинец во шо удумали))))) (НЕ реклама)

senya 2011

Слідопит
Вітаю колеги. Переглядав рейтинги вертушок помітив дві цікаві оснастки, відгуків по них кіт наплак цікава думка на рахунок їх результативності. Фото з інтернету.

Вкладення

BAIKONUR

Мисливець
Вітаю. Перше фото: блешні " Мастер" автор Калініченко м. Київ
Маю такі в арсеналі. Робочі блешні для важкого джигу. Великі водойми, велика риба. Щука, судак, сом. Декілька раз гарно ловив ляща. Не багрив, в "заглот".
Друге фото. Версія доопрацьована для важких місць - трава, корчі. В каталозі "Мепс" таких не зустрічав. Мабуть хенд мей. Не ловив. Теоретично працювати повинно.

senya 2011

Слідопит
Вітаю. Перше фото: блешні " Мастер" автор Калініченко м. Київ
Маю такі в арсеналі. Робочі блешні для важкого джигу. Великі водойми, велика риба. Щука, судак, сом. Декілька раз гарно ловив ляща. Не багрив, в "заглот".
Друге фото. Версія доопрацьована для важких місць - трава, корчі. В каталозі "Мепс" таких не зустрічав. Мабуть хенд мей. Не ловив. Теоретично працювати повинно.
То Мепс Аглія Лонг та Аглія TW, вони просто доукомплектовані віброхвостами та офсетом. Цікаво якщо на Мепс такий як на другому фото підсмадити чебурашку таку як на першому фото , з вагою рівномірній огрузці блешні або на грамчик більше , цікава композиція вийшла б )!?

Зверху