Хитрости обработки трофеев!!!

Тема у розділі 'Ділимося досвідом', створена користувачем Monya, 8 вер 2018.

  1. василь довжик

    василь довжик Слідопит

    На рахунок зайця мабуть не дуже правильно.А от крякву думаю дасть ефект.
     
  2. Safari
  3. NORD_10

    NORD_10 ветеран форуму надійна команда

    зовсім ні. плівки здираються. та й смалиться воно не до побіління, а просто стає міцна плівка, яку потім легко здерти. до напівготовності не треба пекти
     
    Останнє редагування: 12 вер 2018
    ATIS подобається це.
  4. NORD_10

    NORD_10 ветеран форуму надійна команда

    на форумі є Vitaliy_92? то розпитайте його як смалити свиню і робити правильне сало. коли їсиш те сало - життя ділиться на ДО і ПІСЛЯ!!!
     
    veriovo4ka89@ та Monya подобається це.
  5. ATIS

    ATIS Снайпер

    Дякую. :) Є в нас теж такі специ;)
     
    kef подобається це.
  6. NORD_10

    NORD_10 ветеран форуму надійна команда

    лопатку спеціальну мають?!;)
     
  7. ATIS

    ATIS Снайпер

    От за лопатку не скажу, але щось там натирають, відмочують, маринують. Кабан ще не розібраний а сало вже замариноване;):D
     
    василь довжик подобається це.
  8. NORD_10

    NORD_10 ветеран форуму надійна команда

    нема лопатки - нема доброго сала.
    то все від лукавого!!! тільки солома ніж лопатка !!!
     
  9. Гобой

    Гобой Слідопит

    Солома, дело тонкое либо щитина либо шкура облезит и подгорит.
    Я лично смалю газовой горелкой выходит отлично. И ппхнет смачно.
    Сам не когла соломой не пользовался, но сало шмаленое соломой ел много раз.
     
  10. У нас смалят сразу газом чтобы не было щетины потом по желанию кабана выкладывают набок засыпается соломкой и поджигается как солома сгорит переворачивается на другой бок и процедура повторяется.
     
    ПИЛЬНУЙ, Кот буян, север та ще 1-му подобається це.
  11. Monya

    Monya S-Moderator Команда форуму

    Смолить соломой свинью сложно ,поэтому этим почти никто не заморачивается,но сало после соломы несравнимо вкуснее.
     
    ПИЛЬНУЙ, Кот буян, Trigal та ще 1-му подобається це.
  12. Гобой

    Гобой Слідопит

    Вечер осенью, забегает мать моего друга в дом и говорит: там на огороде дикий кабан, те не поверили вышли посмотреть, да действительно кабан. В ста метрах от него вольера с 3 рабочими и мирно спящими лайками.
    Те за ружжа и давай палить по кабану с 2-х ружей, ранили потом с собаками в селе возле школы добрали:)
    Говорят был под 200 кг,
    Так они его соломой шмалили и сапачками чистили. Говорят сало было пальца в три.:)
     
    ПИЛЬНУЙ та Кот буян подобається це.
  13. kef

    kef Снайпер

    Все дуже просто...Коли соломою смалиться свинина то шкіра має золотистий колір а сало смакує суперово...Завжди так смалю ,навіть водою солому кроплю ,щоб диму побільше було .потім лише газом чи лампою до "двох ініїв"досмалив і відмочив водою...Таким чином сало вже готується під час смаління. ..
    Інакше то вже не сало сільське...і годувати потрібно без різної хімії преміксової...бо то вже не свинина а пінопласт :D
     
    PetrenkoAO, NORD_10, Monya та 2 іншим подобається це.
  14. kef

    kef Снайпер

    Якщо дикого кабана. підсвинка..то раніше так і робили ..Лише внутрощі вирізали підвісивши за задні ноги .А потім смалили як домашнього хряка. Але це було давно...Зараз я полюю лише качву та зайців...
     
    Кот буян, Monya, Гобой та ще 1-му подобається це.
  15. Vov-1

    Vov-1 Снайпер

    А вила ті брати,що біля свиней вправлявся?o_O:D
     
    Гобой подобається це.
  16. Trigal

    Trigal Снайпер

    Вот это по-настоящему гуманные охотники ))
     
    Владимир2602 та Владимирович78 подобається це.
  17. север

    север ветеран форуму надійна команда

    Да, вот это была "охота". Село, наверное, 3 дня крестилось, после нее, а деток по шептухам водили?:confused::cool:
     
    ПИЛЬНУЙ, ura83, Konrad та 2 іншим подобається це.
  18. Гобой

    Гобой Слідопит

    3 дня бухали, отец у них любитель этого дела. Пол деревни на свижину ходило к ним.:)
     
    ura83, Konrad, Кот буян та ще 1-му подобається це.
  19. север

    север ветеран форуму надійна команда

    В селе - особенные праздники!!!:D: умом....не понять!
     
  20. kef

    kef Снайпер

    Якщо зрівняти місто і село ,то у кожного є свої плюси і мінуси.
     
    Катыш Сергей Васильевич та ura83 подобається це.
  21. kef

    kef Снайпер

    От такий трофей -селезень ...ошпараний кипятком ...після чого легко скубеться...і розрізаю завжди по грудині...так як більшість копчу і готую гриби з дичиною .Виходить така собі качина тарілка ...Все є описане у темах із фото... 20180827_101359.jpg 20180827_101259.jpg
     
    INTER, Andreevi4, Александр 59 та 5 іншим подобається це.

Поділитися цією сторінкою