Хитрости обработки трофеев!!!

Тема у розділі 'Ділимося досвідом', створена користувачем Monya, 8 вер 2018.

  1. Monya

    Monya S-Moderator Команда форуму

    Доброго вечера Парни!!!Предлагаю в этой теме делится своим опытом обработки,разделки и транспортировки добытых нами трофеев.
     
    Кот буян, василь довжик, kef та ще 1-му подобається це.
  2. Safari
  3. Гобой

    Гобой Слідопит

    Классная тема.
     
    Ohotnik47 та Monya подобається це.
  4. Гобой

    Гобой Слідопит

    Я к примеру у добытого кнура максимально быстро старабсь отрезать гиниталии и при розделке руками которыми брался за шкуру мяса не касаюсь.
     
    Fonex та Олег Грабарский подобається це.
  5. Гобой

    Гобой Слідопит

    Мясо кнура вымачиваю в уксусе а после в лимоне.
     
  6. Monya

    Monya S-Moderator Команда форуму

    Вот один из вариантов,как можно быстро и эффективно осмолить пернатую дичь с помощью вот такой маленькой,переносной и очень удобной горелки.Можно это делать что в полевых,что в домашних условиях.Как всегда в начале хорошенько общипываем птицу,а затем осмаливаем горелкой пока тушка не станет идеально чистой. Преимущество этой горелки в маневренности и удобстве использования в любых условиях.Мне эту горелку подарил товарищ и я очень доволен.Пробовал,с птицей все получилось наилучшим образом. 20180908_203454.jpg 20180908_203816.jpg IMG-80ab9862cb037b905fc36503363c2e88-V.jpg Вот как это получается у моего товарища.
     
    Останнє редагування: 8 вер 2018
  7. kef

    kef Снайпер

    Да.тема люксова.
     
    Monya подобається це.
  8. kef

    kef Снайпер

    Мені якщо можна так вже сказати постійному жителю села.простіше з обробітком дичини.бо все це роблю у дома.
    І в першу чергу дичину у якої пошкоджено шротом внутрощі.
    Стару пернату дичину всю ошпарюю "відпарою " кип'ятком в каструлі чи у великій мисці накривши її іншою.Головне не перетримати. Все як із домашньою птицею. Але дич є дич :).
     
    PetrenkoAO подобається це.
  9. kef

    kef Снайпер

    На ковбаси його !
     
  10. Гобой

    Гобой Слідопит

    Я такой горелкой и зайцюгана шмалю.
    Шкурку стянул и горелочкой прошолся, а потом только вспарываю.
     
    NORD_10 подобається це.
  11. Гобой

    Гобой Слідопит

    Да, на колбаску и на копчение.
     
    ТАР та kef подобається це.
  12. Гобой

    Гобой Слідопит

    Не знаю от куда я это почерпнул, но дичину не когда не парю.
    Хотя мои женщины склоняют к этому процесу.
     
  13. ATIS

    ATIS Снайпер

    Також пернату ніколи не шпарю, раз пробував то вся шкіра позлазила, і вроди не перетримав:(
     
    Monya подобається це.
  14. Гобой

    Гобой Слідопит

    А еще я утке отрезаю попку:) не люблю я запах жировых желез
     
    Sahno_Bogdan, Кот буян та Mykola STARyy подобається це.
  15. kef

    kef Снайпер

    Я ж кажу що я житель сільський.В молодої птиці і при сухому щіпанні пір' я може вирватися шкіра.а при ошпарюванні тим паче. розлізеться.:eek:.Та і суха щіпка набагато довша а ніж на мокру :D
     
    PetrenkoAO, Morgot та NORD_10 подобається це.
  16. Monya

    Monya S-Moderator Команда форуму

    И у меня был такой горький опыт...
     
    Останнє редагування: 8 вер 2018
    ATIS подобається це.
  17. Monya

    Monya S-Moderator Команда форуму

    На качественное ощипывание одной утки у меня уходит около сорока минут.
     
    ТАР подобається це.
  18. Monya

    Monya S-Moderator Команда форуму

    Ну это было без этой горелки,с горелкой быстрей будет.
     
  19. василь довжик

    василь довжик Слідопит

    Поділюся і своїми знаннями.Коли після пострілу підходиш до зайчика,не треба його молотити повухах а просто придавити ногою на груди.І щоб кров втекла можна перерізати ноздрю так витікає вся.
     
    Кот буян, INTER, ТАР та 2 іншим подобається це.
  20. Вік71

    Вік71 Снайпер

    Голуба(припутня) нiколи не ошпарюю,вiн скубаеться дуже легко,качку стараюсь ощипати вiдразу пiсля закiнчення полювання. Якщо не виходить,то дома занурюю в гарячу воду (не кипяток) на 30 секунд,шкiра тодi не облазить!
     
    Микола ARMS, ПИЛЬНУЙ, KFoR та ще 1-му подобається це.
  21. Hovarf

    Hovarf Мисливець

    Доволі розповсюджений міф. Якщо вже почався гін, як би швидко у добутого кабана ви не вирізали геніталії - специфічний запах(присмак) у м'ясі все одно залишиться і нікуди він не дінеться. Тут справа в іншому - кожна людина цей присмак по різному відчуває.
     
    mobis7, PetrenkoAO, INTER та 5 іншим подобається це.

Поділитися цією сторінкою