Членські внески УТМР по областях на 2025 рік.

Altay1972

Снайпер
Членські внески по Харківській області залишилися на рівні минулого року: 900 грн та 600 грн для пенсіонерів, але є велике питання яка кількість мисливців їх платить...

север

ветеран форуму
надійна команда
Чернігівська область, річні внески залишились на рівні минулорічних- 500 грн.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Як може бути така різниця, у вас 500 грн, в Одесі - 6000 грн, ну ладно б трохи туди сюди, це зрозуміло, ну там 500, а там 6000 це якось занадто...
Ціна про 6000 грн була озвучена тут
https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Класика-жанру-Одеська-область.127961/#post-1335140
Тому що в одеській області другий рік полюють, в сезон 2024 - навіть на птицю. А в Харківській війна і навіть при самих оптимістичних показниках процентів 20 територій офіційно "сіра зона" на довгі-довгі роки.
Ви ж краще мене знаєте ситуацію. А я знаю ситуацію в Луганській області за період з 2014 року і офіційну заборону полювання, хоча тоді були "квіточки" проти сьогодення.

old hunter

Снайпер
В нас виходить 7000грн, як що не сплатив внески в 2024р.
3000 внески 25р + 2500внески 24р +1500 вступні=7000грн. Якщо не платив 23рік то +2000грн.
От така матиматика(.
Якось не логічно.
Якщо людина плате вступні внески в 2025 році, то до чого внески 2024 року 2500 грн., та за 2023 рік 2000 грн.?
Для тих хто не хоче втратити стаж, я ще можу зрозуміти сплату внесків за 2023 та 2024 рік, хоча це порушуе Статут УТМР (бо там написано, що хто не сплатив внески авттоматично вибувае з лав товариства).

Щось не так в тому вінігреті за 7000 грн.

Altay1972

Снайпер
Якщо людина плате вступні внески в 2025 році, то до чого внески 2024 року 2500 грн., та за 2023 рік 2000 грн.?
Для тих хто не хоче втратити стаж, я ще можу зрозуміти сплату внесків за 2023 та 2024 рік,
І я за те...
Ну якось зовсім не розумію логіки...
на мій погляд: якщо ти не платив ті роки - то платиш цьогорічний внесок плюс вступні 1500,
а якщо в тебе проснулася обізнаність і ти платиш за ті роки що пропустив - то які тоді вступні???

Altay1972

Снайпер
В нас виходить 7000грн, як що не сплатив внески в 2024р.
3000 внески 25р + 2500внески 24р +1500 вступні=7000грн. Якщо не платив 23рік то +2000грн.
От така матиматика(.
Якась не зрозуміла арифметика...
І шо, багато охочих заплатити віртуальні 2500 за 24й, та 2000 за 23й?

Altay1972

Снайпер
А як вони проводяться ті "2500 за 24й, та 2000 за 23й"? Цьогорічні проводяться за відомістю та за нею ж видається картка-вкладинка до білету на поточний рік (це прописано п.8.3 Уставу...Основними документами про сплату внесків є картка - вкладинка до членського квитка та відомість про сплату членських внесків), відомості за ті роки закриті, здані, фінансовий рік теж закрито. Ці гроші йдуть або як добровільні внески, або взагалі ніяк не обгрунтовуючи, виписувати вкладинки до білету за ті роки ніхто не буде, та воно й не потрібно, вони вже не дійсні...
Коротше питань виникає більш чим відповідей...
Там в Уставі є ще п.8.3 ще сказано: Члени Товариства, які своєчасно не сплатили членських внесків, вважаються такими, що вибули, і можуть бути знову прийняті в члени Товариства на загальних підставах без збереження наявного у них до цього стажу членства у Товаристві.
Ніде не прописано про сплату внесків за минулі роки, навіть коли вони приймали нову редакцію Уставу в 2024 році, ці питання (в реаліях війни) ніде та ніяк не прописані...
Отож ваші внески 2500 за 24й, та 2000 за 23й, це чистої води розвод... ;) o_O

иж 18

Снайпер
Тому що в одеській області другий рік полюють, в сезон 2024 - навіть на птицю. А в Харківській війна і навіть при самих оптимістичних показниках процентів 20 територій офіційно "сіра зона" на довгі-довгі роки.
Ви ж краще мене знаєте ситуацію. А я знаю ситуацію в Луганській області за період з 2014 року і офіційну заборону полювання, хоча тоді були "квіточки" проти сьогодення.
От куда у вас такая информация? Какие районы? В Беляевском и Разделянском ни какой охоты нет, только санитарный отстрел.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
От куда у вас такая информация? Какие районы? В Беляевском и Разделянском ни какой охоты нет, только санитарный отстрел.
Я не орієнтуюсь в районах по областям. І тут на форумі, і в інтернеті бачив, що ліміти по Одеській області затверджувалися, в тому числі і по птиці.

Я не орієнтуюсь в районах по областям. І тут на форумі, і в інтернеті бачив, що ліміти по Одеській області затверджувалися, в тому числі і по птиці.
Ліміти по птиці?))) Самому не смішно? Почитайте на які види встановлюють ЛІМІТИ!

Зверху