Членські внески УТМР по областях на 2025 рік.

Я не орієнтуюсь в районах по областям. І тут на форумі, і в інтернеті бачив, що ліміти по Одеській області затверджувалися, в тому числі і по птиці.
Ліміти по птиці?))) Самому не смішно? Почитайте на які види встановлюють ЛІМІТИ!

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Норми відстрілу по птицю, хай буде так. Зараз одні спеціалісти на форумі, підїбати на пустому місці, хоча в базовому законі "плавають". Навіть ті, що наче повинні трохи таким аматорам роз'яснити і підказати. Суть з-за цих підробок не міняється - в сезон полювання 2024/25 в Одеській області в окремих районах було відкрите полювання на птицю.

Ярош

Мисливець
Доброго вечора друзі, Ви ж здається всі дорослі дядьки. Ви маєте розуміти, що роль більшості відділень УТМР зводиться до того щоб зібрати гроші та продати повітря, через те Вони (наче бариги) намагаються наздогнати ( відбити) недоотримане своїми мега внесками. Р.S. Думаю в тих організаціях де стабільно проводяться біотехнічні заходи і до членів товариства ставляться як до рівних, а не як до бидла яке має тупо утримувати директора та його модняві полювання, проблем із внесками не виникало, бо люди розуміли, що це в їхніх інтересах і для них.

Норми відстрілу по птицю, хай буде так. Зараз одні спеціалісти на форумі, підїбати на пустому місці, хоча в базовому законі "плавають". Навіть ті, що наче повинні трохи таким аматорам роз'яснити і підказати. Суть з-за цих підробок не міняється - в сезон полювання 2024/25 в Одеській області в окремих районах було відкрите полювання на птицю.
Полювання на пернату в Одеській області під час війни не було! Дослівно з вуст спеціаліста відділу мисливського господарства. Одеська ОВА не погодила накази! Так що не вводьте людей в оману пан "ветеран форуму"))))
Якщо є сумніви в моїх словах, пишіть інформаційний запит до південного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства.

Останнє редагування:

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Полювання на пернату в Одеській області під час війни не було!
Не було то і не було. Я писав, що інформація з інтернету. Правда я звик раніше довіряти тій інформації, яка оприлюднюється на платформі gov.ua. Якщо gov.ua це вже не авторитет, то тоді і наявність державністі в країні визиває сумніви.
https://berezivka-rda.od.gov.ua/202...iv-u-myslyvskyh-ugiddyah-berezivskogo-rajonu/

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда

daw81

Мисливець
Скоріш за все. Бо приказу на 2025рік ні хто не бачив. Все з слів членів президії та егера.
Розʼяснення Всім хто бажає розвивати УТМР но станом на зараз не являється членом УТМР

Шановні мисливці та рибалки!

Відповідно до постанови №1-24 від 14.11.2024, ухваленої Президією Чернівецької обласної організації УТМР, встановлено порядок відновлення членства та вступу до товариства:
1. Для осіб, які були відраховані за несплату членських внесків (2022, 2023, 2024 рр.) та бажають зберегти мисливський стаж, необхідно:
• Сплатити вступний внесок – 1500 грн.
• Погасити заборгованість за всі роки несплати.
• Сплатити поточний членський внесок.
2. Для осіб, які вступають без збереження мисливського стажу (оформлення нового членського квитка):
• Сплатити вступний внесок – 1500 грн.
• Сплатити поточний членський внесок – 3000 грн.
• Загальна сума до сплати – 4500 грн.

Звертаємо увагу, що ці умови є чинними Статуту.

daw81

Мисливець
В одній із груп зявилося пояснення. Хоча щось я не пам'ятаю в статуті пункту про оплату за минулі роки за ради збереженя стажу (.

В одній із груп зявилося пояснення. Хоча щось я не пам'ятаю в статуті пункту про оплату за минулі роки за ради збереженя стажу (.
А стаж для пенсії потрібен? :rolleyes:
Вибачте, не втримався...)))

daw81

Мисливець
Ніяких варіацій про сплату внесків за минулі роки НЕМА.
Ну а там діло особисте...
[/QUOTE]
Вважаю що не особисте, а загальне. Я в
цьому бачу грубе порушення статуту як мінімум, а можно розглядати як корупційну схему.

Зверху