daw81
Мисливець
Поки не зустрічав. З кожним роком все менше мисливців сплачують внески.Якась не зрозуміла арифметика...
І шо, багато охочих заплатити віртуальні 2500 за 24й, та 2000 за 23й?
Поки не зустрічав. З кожним роком все менше мисливців сплачують внески.Якась не зрозуміла арифметика...
І шо, багато охочих заплатити віртуальні 2500 за 24й, та 2000 за 23й?
Скоріш за все. Бо приказу на 2025рік ні хто не бачив. Все з слів членів президії та егера.Отож ваші внески 2500 за 24й, та 2000 за 23й, це чистої води розвод.
Ліміти по птиці?))) Самому не смішно? Почитайте на які види встановлюють ЛІМІТИ!Я не орієнтуюсь в районах по областям. І тут на форумі, і в інтернеті бачив, що ліміти по Одеській області затверджувалися, в тому числі і по птиці.
Шановний 1gena73, а можна спілкуватись тут на форумі без матюків...Зараз одні спеціалісти на форумі, підїбати на пустому місці
Може ветеранам можно?Шановний 1gena73, а можна спілкуватись тут на форумі без матюків...
Полювання на пернату в Одеській області під час війни не було! Дослівно з вуст спеціаліста відділу мисливського господарства. Одеська ОВА не погодила накази! Так що не вводьте людей в оману пан "ветеран форуму"))))Норми відстрілу по птицю, хай буде так. Зараз одні спеціалісти на форумі, підїбати на пустому місці, хоча в базовому законі "плавають". Навіть ті, що наче повинні трохи таким аматорам роз'яснити і підказати. Суть з-за цих підробок не міняється - в сезон полювання 2024/25 в Одеській області в окремих районах було відкрите полювання на птицю.
Не було то і не було. Я писав, що інформація з інтернету. Правда я звик раніше довіряти тій інформації, яка оприлюднюється на платформі gov.ua. Якщо gov.ua це вже не авторитет, то тоді і наявність державністі в країні визиває сумніви.Полювання на пернату в Одеській області під час війни не було!
все, що починається з "гов." нічого хорошого не вийде, навіть кулю не зліпишПравда я звик раніше довіряти тій інформації, яка оприлюднюється на платформі gov.ua.
"стоит статуя в лучах заката..." їх і творчітсь подібнаНезнаю, кацапи з нього цілі статуї ліплять![]()
це про лопату?))"стоит статуя в лучах заката..." їх і творчітсь подібна
Вадиме,то у Вас бачу ще демократичніше ніж у нас.Чернігівська область, річні внески залишились на рівні минулорічних- 500 грн.
Розʼяснення Всім хто бажає розвивати УТМР но станом на зараз не являється членом УТМРСкоріш за все. Бо приказу на 2025рік ні хто не бачив. Все з слів членів президії та егера.
А стаж для пенсії потрібен?В одній із груп зявилося пояснення. Хоча щось я не пам'ятаю в статуті пункту про оплату за минулі роки за ради збереженя стажу (.